Sayfa 54/1860 İlkİlk ... 4445253545556641041545541054 ... SonSon
Arama sonucu : 14879 madde; 425 - 432 arası.

Konu: Hisse.net Haftalık Hisse Yarışması

1. Vay be 2, siradayim bu haftanin favorisi benim yarin linkten bir atak daha gelirse is tamamdir odul olarak ne vardi bodrumda tatilmi?

2. Ne yazikki gercek portfoy %25 link %75 kareldi. Link o kadar sigki benim portfoy bile agir kaldi verdim onu acisin diye

3.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    Vay be 2, siradayim bu haftanin favorisi benim yarin linkten bir atak daha gelirse is tamamdir odul olarak ne vardi bodrumda tatilmi?

Var var, tatil biletini yöneticimiz sn. guneysu veriyor...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,078
     Alıntı Originally Posted by apache64d Yazıyı Oku
    Var var, tatil biletini yöneticimiz sn. guneysu veriyor...
    Makalelere Gönder tuşuna basıyorum..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

5.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Makalelere Gönder tuşuna basıyorum..

Körün istedigi bir göz siz verdiniz iki göz, akides bodrum istiyordu siz taaa makalele'ye gönderiyorsunuz helal size sn. guneysu...

6. İsin latifesi usagima takildik biraz..yarinda aksilik olmazsa kisrak link deparla one gecirecek diye ben bile yelesini biraktimki iyi kossun diye..

7.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    İsin latifesi usagima takildik biraz..yarinda aksilik olmazsa kisrak link deparla one gecirecek diye ben bile yelesini biraktimki iyi kossun diye..

Dedigin olursa ikinci disi takariz insaAllah...

gün sonunu heyecanla bekliyom bakiyim yeniden dibe çökebilecekmiyim
    ama tüm kağıtlarım hafifte ols ayeşiller
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 54/1860 İlkİlk ... 4445253545556641041545541054 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •