Sayfa 541/998 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 4,321 - 4,328 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. Bence milletvekilinin bilip te söyleyemediğini söylediği şeyler nelerdi, bize söylemedi ise de savcıya söyledi mi, şimdi yalanlarınızı söyleyin diyen kadına yumruk atan adama ne yapıldı , bu kadın koruma altına alındı mı,, bunların cevabını da duymak istiyoruz, ayrıca bu zavallı yavrunun tabutuna 8 yaşında, kim gelinlik koydu , hangi akıl ve saikle dün okula gidecek küçük bir kızın tabutuna önlük koymak yerine gelinlik koyulmuştur , bunları irdelemek lazım.

Not : son gelinlik kısmını Yılmaz Özdil de dile getirdi.. O bahsettiği için ismini zikretmem gerekirdi.

Ben artık inanıyorum ki, uluslararası Enterkonnekte sistemine dahil olan bir ülkede İran dahil, hiç bir bilgisayar verisi güvende değil.

Herifler bilgisayarı frekans modulasyonu ile elektrik şebekesine bağlayacaklar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ben artık inanıyorum ki, uluslararası Enterkonnekte sistemine dahil olan bir ülkede İran dahil, hiç bir bilgisayar verisi güvende değil.

Artik kuantum haberlesme basliyacak.cep tel ve internet kuantum iletisimle araya kimse giremeyecek.

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Huawai Ve Cisco var. Çin dinlenmesin diye Huawai yi çıkarttı. Yoksa snowdenin dediği gibi fibere düşen herşeyi dinlerler. Adamlar zaten uçtan uça şifreledik diyor. Şifreleri çözüp dinlemiyoruz demiyor. Lokal ülkeler dinleyemesin diye şifreliyorlar.

5. Sokak roportajinda konusan bir sosyolog;

Turk milleti guce tapar Allah'a degil.

Adalet istemez ayricalik ister.

6. Karacahil dinci yobaz kimdir.

Narin'i Para İçin Çuvalla Dereye Atıp, Sonra da Namaz Kılmak !

https://www.youtube.com/watch?v=RnC2wJOsKOQ&t=254s

7. Yureginde Ataturk sevgisi olan bugun CHP saflarinda yer alan herkes vakit ayirip bunu izlesin !

https://www.youtube.com/watch?v=RnC2wJOsKOQ&t=254s

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Kaç tane abisi var, babası var.
    Ailenin küçüğü öldürülmüş. Hepsi suskun. Oysa ortalığı yıkmaları lazım değil mi?
    Misal köy dışından yani yabancı biri öldürseydi, böyle suskun kalıp kabullenirler miydi?
    Mümkün değil. Ayaklanma çıkardı köyde.
    hatırlar mısınız yörük bir aile vardı dede torununu arıyordu
    altından nasıl kan donduran leş bir olaylar silsilesi çıkmıştı meğer gelinine atlamış vs.

ne zaman adam gibi cezalandırma sistemimiz olacak acaba?

Sayfa 541/998 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •