Sayfa 542/774 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 4,329 - 4,336 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1.  Alıntı Originally Posted by ORİYEN73 Yazıyı Oku
    kapadokyanıda elinden almasınlar sonra ? 2010 da evet dediniz fetöcüleri doldurdular yargıya şimdide evet dersen kapadokyanda gider aklına başına topla iyi incele maddeleri bu siyasi şeçim diğil anayasan değişecek uyan hayır demeyi bilmezsen her zaman düzülen olursun unutma..
    Evet bu siyasi bir seçim değil aklını başına topla.bunları chp ye oy vermiş birisi olarak yazıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=OorQ6BN_1G8
    levent kırca parodisi şuan ki gençler için ütopik gelebilir ama geçmişte bir acı gerçekti
    o günlere dönmemek için EVET
    hocam.. rumenigge hocam..

Eğer yazı yarıştıracaksak benim şu yazımı yarışmaya sokmak istiyorum..

http://www.hisse.net/topluluk/showth...503#post254503

Niçin EVET bunlar için
    İSTİKRAR: Yeni sistemle kalıcı istikrara kurumsal garanti verilecek. Son 15 yılda ülkede istikrar sağlandı ama bu kalıcı değil, bu partiye ve kişiye bağlı bir istikrardı. Yeni sistemle bunu garanti altına alıyoruz, kalıcı hale getiriyoruz. Halkımız buna 'evet' diyecektir.

ETKİLİ İDARE: Vatandaş hızlı işleyen bir idareye, bürokrasiye 'evet' diyecek. Daha az bürokrasi, daha hızlı büyümeye 'evet' diyecek. Kararnamelerle hızlı düzenleme imkânı olacak.

VESAYETE SON VERİLECEK: Bunun tasfiye süreci tamamlanacak. Meclis'in doğrudan belirlenmesi ile milli irade güç kazanacak. Cumhurbaşkanlığı milletin makamı olarak tescillenmiş olacak. Vatandaş yüzde 69'la "ben seçeceğim cumhurbaşkanını" dedi. Eksik kaldı. Eksik unsurları tamamlayıp bu süreci bitirmiş olacağız. Güçlü yasama, güçlü icraat.

REFAH: Ekonomide olduğu gibi güvenlik politikalarında da hız katacak. Terörle mücadele, huzura güç verecek. Kurumsal yenilenmeyle bu sürece katkıda bulunacak. Refah seviyesi yükselecek.

MECLİS: Meclisimizin ve milletvekillerimizin güç kazandığı bir sistem olacak. Yasama yetkisi artık Meclis'te. Hükümetler tasarı gönderemeyecek. Kanunlarla ilgili her şey Meclis kontrolünde olacak. Meclis ilk defa HSKY'ya üye seçecek. Hem Cumhurbaşkanı hem de Meclis'e seçimleri yenileme imkânı verilecek. Halkın temsil gücü artacak.

BİRLİK-HUZUR: Birlik ve huzur pekişecek. Seçimi kazanmak için yüzde 50'nin oyu gerekiyor. Merkez siyaset güçlenecek. Devlet değil milletin merkezi güçlenecek. Siyasetçiler kendilerini farklı kesimlere açılmak zorunda hissedecek. Siyasette uzlaşma, diyalog kültürü gelişecek.

GÜÇ KATACAK: Sadece içerde değil, dışarıda da TÜRKİYE'YE GÜÇ KATACAK Fırtınalı bir dönemden geçiyoruz. Bölgemizde sınırların yeniden masaya koyulduğu bir dönemden geçiyoruz. Bu fırtınalı dönemden en az hasarla çıkmamız için güçlü bir devlete sahip olmamız gerekiyor.
    .

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    hocam.. rumenigge hocam..

Eğer yazı yarıştıracaksak benim şu yazımı yarışmaya sokmak istiyorum..

http://www.hisse.net/topluluk/showth...503#post254503
    hımmm yazıda tamamen trübüne oynamışsın
    şanslı bir yazı

5.  Alıntı Originally Posted by kapadokyalı Yazıyı Oku
    Evet bu siyasi bir seçim değil aklını başına topla.bunları chp ye oy vermiş birisi olarak yazıyorum.
    Ben hiç hayatımda chp,ye oy vermedim. açıkçası sistem partlerinin hiç birine vermedim vicdanimda çok rahat bana göre hepsi aynı yere hizmet ediyor ben TÜRK halkına hizmet edeceğine inandığım insana oy veririm onun bunun önüme koyduğu kuklara diğil. Ecevit ve görüşünü tam manasıyla katılmasamda Erbakan hocada bunlara alet ve hizmet etmedi küresel emperyalist vampirlere ....ALLAH rahmet eylesin her ikisinede...
    Son düzenleme : ORİYEN73; 10-04-2017 saat: 22:54.

6.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=OorQ6BN_1G8
    levent kırca parodisi şuan ki gençler için ütopik gelebilir ama geçmişte bir acı gerçekti
    o günlere dönmemek için EVET
    Bu ne ya devamlı aynı şeyi koymak levent kırcayı kahrından öldürenlere onu işsiz aşsız borçlar içinde bırakan ölümüne neden olanlara mı evet diyorsun sen adamı yasakladılar adam aç işsiz kaldı be kahrından öldü ayıp ayıp ...biraz vicdanlı akıllı ol hem rahmetlinin başka skeçleride var onlarıda koysana..

7.  Alıntı Originally Posted by ORİYEN73 Yazıyı Oku
    Bu ne ya devamlı aynı şeyi koymak levent kırcayı kahrından öldürenlere onu işsiz aşsız borçlar içinde bırakan ölümüne neden olanlara mı evet diyorsun sen adamı yasakladılar adam aç işsiz kaldı be kahrından öldü ayıp ayıp ...biraz vicdanlı akıllı ol hem rahmetlini başka skeçleride var onlarıda koysana..
    devlet sanatçılığını aldılar elinden tiyatrosunu kapattılar adam ağladı ulusal kanalda be zalim bunlar zalim rahmetli erbakanın dediği gibi bunlara oy verende destek verende cehenneme bilet almakdır hocaları söyledi bunu..

Sayfa 542/774 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •