Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 542/1004 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 4,329 - 4,336 arası.

Konu: Viop XXXV

1. Bu borsada makinalar olmasa şuanda pıst 100 de hacim 2-3 milyarı geçmez.
    bu makinalar kimin zamanında kimler kimlerle el ele iken monte edildi bakın bir zahmet.
    bu sistemi bazı arkadaşlar basit görüyor , öbür köyde Don kişot cons daha ne olduğunu yeni öğrenmeye başladı , 2019 da bu çocuğun içinden yine bu sistem geçti , şimdi yine geçiyor , salmaz dedik leri yerde aşağı salarlar , kaldırmaz dedikleri yerde yukarı sürerler çünkü iki ihtimalin altını doldurucak haber onlarda hep, bu yüzden sistemle kavga etmek yerine , sistemin içindeki taşların hareketini takip etmek daha yararlı oluyor.

2. Fitch: Seçim yaklaşırken ek faiz indirimi riski var
    Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, yaklaşmakta olan seçimlere işaret ederek hükümetin yeni faiz indirimleri dikte edebileceğine işaret etti. Fitch ayrıca, Rusya'dan yeni askeri ekipman alımının ek ABD yaptırımlarına neden olabileceğini vurguladı.

kredi kartlarını okutmamış iyiki.

adam demekki 1 sene boyunca patatez ekip kazandığının bereketinin olmadığını düşünmüş.

4. Bu millet aptaldı rahmetli Aziz Nesin demeyeli son 20 senede iyice aptallaştı..

5.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Bu millet aptaldı rahmetli Aziz Nesin demeyeli son 20 senede iyice aptallaştı..
    Böyle konuşmak doğru değil. Geçen birilerini telefonla dolandırmışlar. Altınlarını çöpe koymasını vs vs söylemişler. Kadın telde dediklerini harfiyan yerine getirmiş. Aslında kanacak bir yapısı yok. Ama adamlar bir şekilde kandırıyorlar. İnşallah sizin başınıza gelmez.

Aslında viopta hergün yapılan iş bu. Bir şekilde bir yöne inandırmak, ikna etmek.

SPOT

7. cemal demirtas
    @cemaldemirtas72
    ·
    Sep 26
    84 yaşındaki annemi ziyarete geldim didime. Çay bahçesinde sohbet ediyoruz. Annem döndü bana “oğlum döviZ alayım mı? diye sordu . Ben de dur anne #TL’de kal dedim. Annem sormaya başladıysa ya sonun başlangıcı ya da bilemediğimiz bir sihirli değnek değecek ve kabustan uyanacağız

Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Böyle konuşmak doğru değil. Geçen birilerini telefonla dolandırmışlar. Altınlarını çöpe koymasını vs vs söylemişler. Kadın telde dediklerini harfiyan yerine getirmiş. Aslında kanacak bir yapısı yok. Ama adamlar bir şekilde kandırıyorlar. İnşallah sizin başınıza gelmez.

Aslında viopta hergün yapılan iş bu. Bir şekilde bir yöne inandırmak, ikna etmek.
    tarlayı yada patatezleri veya tohumları okutmak varken

neden parayı abi ?

Sayfa 542/1004 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •