Sayfa 542/1005 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 4,329 - 4,336 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Önce döviz yükselecek sonra şok faiz artırımı gelecek bence. Dövizden TL'ye geçecek olan büyük para faiz artırımının ne zaman olduğunu bilir.

Bilgehan Yılmaz kaç video izledim ne yapacağımızı söyleyemeyiz diyor.
    Abi tahminen kkm hariç -120 milyar dolar ile gireceğiz tabi bu bildiğimiz. Bilge yılmaz ve Babacani konuşmalarından anladığım daha değişik kötü durumlarla karşılaşmalarını ima ettiler. Bu durumda o parayı kontrol etmek kamu bankalarında ki altın hesabı vs bunlar ciddi bilgi ve tecrübe güven ister. Baskı kalktığında bunun ne şekilde yön alacağı hiç belli değil. Bir çok para sopayla oturuyor kalkıyor

2. Faiz kredi kartında aylık %1,36, %2'den de ihtiyaç kredisi teklifleri hala var.

Gecelik faiz %35 olur ise döviz bence düşer.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Bilançolar iyi gelmiyor yan tahtalar bistten ayrılalı çok olmuş gibi yarın da katilmazlarsa pek iyi değil bu durum.
    Seçimin birinci turda bitmesi iyi kimin kazanacagindan çok kazasız belasız bir belirsizliğin kalkmasını pozitif karşılar piyasa ilk etapta sonra durup düşünür ne yapacağını.

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Parlamento seçimleri pek konuşulmuyor.
    Cumhur ittifakı 300 milletvekilini geçer diye konuşmalar duyuyorum.
    KK Cumhurbaşkanı, parlemento Cumhur ittifakında olursa, iyi bir senaryo olmaz.
    Kılıçtaroğlu alırsa bohçaci yön değiştirebilir. Çünkü bunun adamları var bir çok yerde. 90li yıllarda MHP iktidarda değilken bu taktiklerle kadrosuna vardı.

5. Herif likit ve ucuz ve X30'da yer alan hisseleri alıyor.

TKFEN de muhalif onu tavan yapmadı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Yakın vade dolar kuduruyor

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    memleketimde bir önceki seçimde 4 milletvekili çıkıyordu .
    3 'nü akp 1'ini iyi parti aldı.
    bu durumu göz önünde bulundurursak milletvekillerini ben şunu şunu istiyorum dedi önümüze attı
    amaaa çoğu akp li kendi partilerine değil de mhp ye verceklerini söylüyor genel olarak dört milletvekili iki cumhur iki milet olarak dağılınca türkiyede de bu şekilde dayatma varsa 300 milletvekiline sahip olmayabilir ...

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    AKP'den jet hızıyla istifalar veya yeni bir parti oluşumu doğar o durumda. Çıkar ve menfaat bittiğinde gemide kimse kalmayacak.

Biat edenlerin tamamı fakir asgari ücret açlıktan kırılanlar, mevcut kadronun tamamı çıkar üzerine orada

Sayfa 542/1005 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •