Sayfa 542/713 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon
Arama sonucu : 5697 madde; 4,329 - 4,336 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Yo ben bu yoruma kesinlikle katılmıyorum.kk nin politik zekası sıfır demek bence çok yanlış.bu kadar hata bilinçsiz olarak yapılmaz,yapılamaz,kk yapmaya kalksa danışmanları farkeder engel olur.kk bence çok zeki politik amaçlarının hepsini gerçekleştirdi,bizim yanilgimiz adamı muhalefet lideri sanmamizda,adamın isi iktidarı el altından desteklemekti,mükemmele n işini yaptı,deşifre oldu gitti.ben berhan şimşeğ e şaştım,meğer o da kriptoymus,çok düşük düzeyde bir profil ama adam bildiğin kriptoymus.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,382
    Yine konu dine getirilmiş,adam daha kuranın açıklamasını bilmiyor işkembeden sallıyor,sorsan mervan varaka kim diye onu ise hiç bilmiyor,bu konular eskidende tartışılırdı daha bilimin gelişmediği zamanlar,zaten dinde bilim geçmez ilim geçer,bilal oğlanda öyle diyor ilim diyor,ilimin anlamı dinlen alakalıdır,çok okursan iliman olursun bilimlen hiç alakası yoktur,cübbelinin bilgisi neki,zamanında yanmaz kefen,ötede giymek için terlik icat eden bir gerzek,giresun çocuğudur ve ondan utanıyorum resmen,bir deyiminde cenneti görmek istersen giresunu görmen yeterli diyen bir gerzek,bide tv'lere çıkartan konuşturan geri zekalılar var,tamam bu gerzekte bide giresun çocuğu vardı devamlı iktidara giydirirdi,iyi bir araştırmacıydı oda çok tv'lere çıkardı,pat bir bakmışız akçı milletvekili olmuş galiba cöleliye özendi adı herkesin bildiği Hulki Cevizoğlu,cenikli malum başı mahkemelerlen belada,onu zat bir kenara attı,giresunsporu süper lige çıkarttı siyasi olarak,içini boşattı şimdi mahalli lige doğru gidiyor,bide ali temur var,onunda başı mahkemelerlen dertte tekrar millet vekili oldu,artık ne diyeyim,bunlara bizim halk nasıl inandı onu ise hiç bilmiyorum,çepnilerin özü TC kurucu önderi,kurtuluş savaşının mimarlarından Atamızın koruyucusu osmanağanın tırnağı olamazlar,onu bile yediler hilafetçi dinci gurubu,bu cengaverin başı kesildi,hilafetçiler ayaklandı asılacak dediler mezarından çıkartıldı başsız olarak asıldı,alın size din,Atamız bunlarlan ölene kadar uğraştı yine baş edemedi...

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Nasıl bir görüntü arıyorsun ki, yok diyorsun?
    ne x de ne facede ne instagramda sanki dün ankarada bç
    öyle bi durum yaşanmamış gibi ilk saatlerd eolan görüntüler dışında hiç birşey yok
    youtubede ki haber kanallarının olsa ne olur olmasa ne olur
    akşam muhtemelen sözcü fox halk dışında düzgün olarak verecek tek kanal olmayacak
    verenlerde yürüyüşe sallamak için kesip seçtikleri yerleri gösterecek
    bir halt olacağı yok.

Aştılar diyorum ya, artık o da yeterli değil artık aşmayı da aştılar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,382
    Yahu bunların inancı olmasa Allahı bile tutuklarlar öyle gözleri dönmüş,çünkü böyle yapmaya mecburlar yargıyı dansöz gibi oynatıyorlar,düşün tek tekerlek üstünde gidiyorsunuz dengeniz bozulduğu an doğru bataklık çukuruna üstelik ebedi,zatı devamlı ileriye iteleyip tekerlekten düşürmemesini sağlıyorlar

6. İmamoğlu susturulmak için içeri alındıysa ve her gün avukatları aracılığı ile gündemde kalıyorsa...

Avukatının avukatının avukatı olsa ne değişecek?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,851
    maden anlaşması yok muydu trump ile zelenski arasında?
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Bizans yıkılınca bu tahliye noktalarına nahhh... ulaşılır, ayrıca Atatürk havalimanı varmı?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 542/713 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •