Sayfa 543/958 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 4,337 - 4,344 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Erdoğan : Küresel tedarik sistemindeki Tikaniklik ve Aralık ayındaki dolar kurundaki artışlar sebebiyle bütçe de ek düzenleme yapmamız gerekmiştir . Her zaman olduğu gibi bütçe disiplininden hiç ayrılmadık . Kamu borçlanması azalmaktadır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan : Ek bütçede 217 milyar TL lirası personel ödemeleri , 154 milyar TL sosyal güvenlik kurumuna aktarılacak , 234 milyar TL elektrik ve doğalgaz ödemesi icin , 103 milyar TL mali idarelere verilmek üzere 37 milyar TL ise tarımsal desteklerde kullanılacaktır.

Erdoğan : Ek bütçe vatandaşlarımızın menfaatinedir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan : Ülkemizde kimseyi enflasyona ezdirmedik ezdirmeyeceğiz , asgari ücretin yeniden arttırılması icin işveren kesimiyle görüşülmesi talimatını verdim .

Erdoğan : Hiç bir çalışanımızın ve emeklimizin hayat pahalılığının altında ezilmesine izin vermeyeceğiz . En kısa sürede çalışmalarımızı açıklayacağız

Erdoğan : Temmuz maaşları bayram öncesi zamlı haliyle ödenecek

Temmuz maaşlarını isteyene 15 inden önce verseler valla sonrasında ay geçmiyor. Ağustos 15 e kadar 38 gün maaş bekliyoruz
    bir halt olacağı yok.

Erdoğan : Kurban bayramı tatili 15 Temmuz resmî tatil ile birleştirilecek , 13-14 Temmuz tarihleri idari izin uygulanacak

Petrol bulmuşuz inşallah doğalgaz bulduklarında yaptıkları zamlar akıllarına gelmez.
    bir halt olacağı yok.

8. Emekli aylığı ikramiye vs hepsi boş çıktı sadece asgari ücret ile ilgili bir çalışma var dedi

Sayfa 543/958 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •