Sayfa 546/1000 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,361 - 4,368 arası.

Konu: Vıop XLI

1. Bigşort abi uyanık adam hedge olarak yılanoğlunu lönklemiş, olası bi terslikte zarar görmeyim deye
    hatta dolar lönklerden gelen kâr ile poz. artırıyor... Burda bigcortcu abiyi ütmek için dölara sağlam çakmak lazım. o da imkansız bizim memlekette
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bigşort abi uyanık adam hedge olarak yılanoğlunu lönklemiş, olası bi terslikte zarar görmeyim deye
    hatta dolar lönklerden gelen kâr ile poz. artırıyor... Burda bigcortcu abiyi ütmek için dölara sağlam çakmak lazım. o da imkansız bizim memlekette
    abi faiz indirsek gene dölar kopar emme kağıtlar tavan gidebilir. sonra bir gece ansızın müjdeyi verip big cortu borçlu çıkartabilirmiyiz inceleyelim ihtimalleri

3. Bundan sonra gıda stoğum tamam RTE gidinceye kadar yeter sonrası Allah Kerim şimdi B ve C planlarını uygulamaya geçtik. Kredi çekip araba aldık. Aylık 1,8 faiz ile kredi verdi Finansbank. Kızın maaşı oraya gidecek. Bir maaşa da her ay beş gram en az altın alıp koyacağız. Hatta kredi kartı limiti kadar altın alayım diyorum. Evi satıp ev alacaktım engelli girişi olan yada tekerlekli sandalye ye uygun asansörlü bireysel ev bulamadim. RTE ilk işareti verdi evine sitesine yalıtım yapmayanin ocağını söndürecem diyor. Site yanaşmazsa yalitima kesinlikle satacağım. Yalıtımlı ev alacağız

4.  Alıntı Originally Posted by Zerominus Yazıyı Oku
    dayı kanal katlama fışkırtırsa bigcort borçLu kalıyor mu bi incele dayı..

İnceleme yapmak için önce şu grafiki dölar bazlı ciz, bigcortcu abinin marjin kaynağı orası, ütebilmemiz için önce hortumunu kesmeliyiz
    Hamdım Piştim Yandım

5. 2800....3000 aralıgı son tepenın yuzde 25 30 uzerı oyle ya da boyle gorecek ayı kardeslerımız dıkkat etsın ...teknık boyle der...
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

6. Şekerde %333, Sabunda %400, süt ürünleri %200, Kişisel bakım %300 et şarküteri ıvır zıvır da dehşet yükselmiş
    1-2 sene sonra bakarız fiyatlara böyle giderse seçime kadar bir o kadar daha takla atar. Tek canımı sıkan arabaya LPG ve benzin stoklayamiyorum. Eğer dizel arabam olsaydı köye bir tanker mazot depolardim kredi çekip 5-6 TL den. Bu konuda da daha önce söylemiş olduğum için ben bilmiştim demeyeyim. Bendeki kapasite ancak kendi ihtiyaçlarımın fiyatlarını öngörebiliyorum. Hatta et fiyatları ile ilgili fatih Altaylı yazı yazmıştı

7. Nereye gittin memedabi, kaçma gel bi iki şey öğren.
    bigcortcu dayu dölar lönküm dedi.
    yani dölarım var diyo, döları olan bist grafikisine dölar bazlı bakar ve biz bu bigcortcu dayuyu bistte üteceksek, bisttin grafikisine dölar bazlı bakacaz.
    Burda çok ince bir ayrıntı gizli, belki bist tl bazlı yükselebilür ama dölar bazlı yeni bir dip yaparsa Bigşort abi ikimizinde anektarını alır
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by Zerominus Yazıyı Oku
    abi faiz indirsek gene dölar kopar emme kağıtlar tavan gidebilir. sonra bir gece ansızın müjdeyi verip big cortu borçlu çıkartabilirmiyiz inceleyelim ihtimalleri
    Dayı bu dediğin benim için geçerli değil .
    Şöyleki benim gelirim dolar bazlı
    Amerika da yaşıyorum
    Türkiye’den gitmeden önce dolar tl 7/8 idi 1 sene oldu olmadı bugün götürdüğüm doları bozdursam 2 kat misal onu geçtim her ay gelen dolar var o yüzden bu duruma asla düşmem . Birde hareket kabiliyetim var yani yurt dışın borsa hedge vb vb onun dışında 1 birim para bozsam 16 birim alıyorum vb vb
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sayfa 546/1000 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •