Sayfa 547/1001 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,369 - 4,376 arası.

Konu: Viop-XX

1. 132.900 altında long kademeleri acayip derecede şişti, onları oyuna almak isteyebilir...

Onları oyuna dahil ederse stoplatmak için 131.300' lere kadar sarkıtabilir...

O yüzden kısa stoplu 132.900 şort...

2. şimdi buldum...koc gruubunun bir şirketi oyundan cıkıyor digeri giriyor.. bu arada hisselerden o kadar uzak kalmışımki oyak cimento ismi değişmiş bist 50 ye giriyor oyakc hissesinden yeni haberim oluyor.

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    şimdi buldum...koc gruubunun bir şirketi oyundan cıkıyor digeri giriyor.. bu arada hisselerden o kadar uzak kalmışımki oyak cimento ismi değişmiş bist 50 ye giriyor oyakc hissesinden yeni haberim oluyor.
    MGROS Anadolu Grubunun oldu, onu da kaçırmışsınız. Giren Koç şirketi göremedim.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    MGROS Anadolu Grubunun oldu, onu da kaçırmışsınız. Giren Koç şirketi göremedim.
    neyse ısınıcaz yavaş yavaş işin komiğini söylimi ben selec hala endeks dışı hisse sanıyorum. Bıraktığımda öyleydi. Hep selec örnek verirdim selec endeks dışı ama çoğu endeks hissesinden kaliteli diye adamlar endeks 50 ye dahil olmuş haberimiz yok.

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Tanca ve Yeşil kundura çok eskiden beri taban üretirlerdi.(Yeşil askeriye botu üretirdi galiba kapandı. birde Mekap vardı oda kapandı)
    30 sene önce Tanca'nın müşterisi idim,Derby yapıştırıcı alırdım.

YTD
    Özür dilerim Yeşil kundura devam ediyormuş.
    Kaliteli markalar.

https://www.yesil.com.tr/

Fransa Ulaştırma Bakanı: ADP'nin gelecek aylarda özelleştirilmesi pek olası değil

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un devlet varlıklarını satma çabasının temel taşı olan Franız havalimanı işletmecisi ADP'nin özelleştirilmesinin, olumsuz piyasa koşulları nedeniyle gelecek aylarda gerçekleşmesinin olası olmadığını bildirdiği belirtildi.

Ulaştırma Bakanı Elisabeth Borne, BFM TV'ye verdiği demeçte,"Gelecek aylarda masaya konu olacak bir konu değil. 2022'den sonra göreceğiz" açıklamasını yaptı.
    __________________________________________________ ____________

Macron yakında eyfel kulesini de satar.

YTD

7.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    cevap için teşekkürler

fakat

başka vadede açarak demek istemiştim.
    evet ek teminat istemez zararı kitlersin hatta teminatın yeterli ise daha fazla açıp kurtarma ihtimalin doğar,al satları becerebilirsen..

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    132.000 flat

attığımız taş ürküttüğümüz kurbağaya değmedi bu sefer 200 puan anca ütebildim.
    Günaydın esnaf, hayırlı işler bol kazançlar.
    haftanın ilk siftahını yapalım...
    Ağustos vadeye tekrar 133.700 den şort jetonu salladık makina aç kalmasın
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 547/1001 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •