Sayfa 547/1002 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,369 - 4,376 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,769
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Kılıçdaroğlu : Bu milletin çocuklarının hakları mülakatlarda gasp edildi. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan randevu talebime hala dönülmedi , Milli Eğitim Bakanlığında yarın saat 13.00'te görüşmek üzere…
    O mülakatların içinde küçük kızımda vardı,2 Giresun 1 İstanbul birinciliği+ülke 3'cülüğü maliye bölümünden,zaten partiye bildirmiştim zamanında,böyle kayıt listesi çoktur ellerinde hakkını gasp ettiler,yurt dışına gönderdim,şimdi İstanbulda 2 ülke arasında çalışıyor ve yönetimde,yani zeki insanları Avrupa ABD çok sever,tabikide işbilirliğide önemli 2 lisanı vardır,onlara koyun lazım kolay itiat,biat etsin diye,şimdi kızım iyiki maliyeye girmemişim diyor !!!,benim kızım kaybetmedi ülke kaybetti,onlar kaybetti,zaten malumlar içlerinde hiç uzman yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Nebati : Her şey kontrol altında , radikal düşüşten sonra salınımlarla kır normale dönecek

Nebati : Dış saldırı yapacak bütün yolları kapattık .
    La ,hani dış mihraklar yoktu ya.!
    Eee, vardı ise , şimdiye kadar niye kapatmadiniz o yolları.?

3.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    La ,hani dış mihraklar yoktu ya.!
    Eee, vardı ise , şimdiye kadar niye kapatmadiniz o yolları.?
    bundan sonra bizbizeyiz diyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Bu maliye nazırı Nebati de ,Damat Berat gibi konuşurken gözlerini çok kırpıyor,sempatik hareketler ile izleyenleri ikna etmeye çalışıyor... Tahminimce;Bu da işin içinden çıkamaz,yakında affını ister, kalkar o koltuktan ve Bohçasını alır, kaçar gider ülkeden, bir deliğe girer ,kolay kolay da çıkmaz ortalığa...

5. gülmekten yazabilsem...

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Cafe Trend&Trade - VI

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Uçak CB’na mı aitmiş yakalandığında.

Sayfa 547/1002 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •