Sayfa 55/1001 İlkİlk ... 545535455565765105155555 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 433 - 440 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Bu ay pas geçer. Bence indirim ihtimali yok, Aralık ayındaki metinde ilk çeyreğin gözlem süreci olacağı belirtilmiş.

2.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    9-10 Gyo hissesinde muazzam kar gelecek. Daha önce bunu ifade etmiştim. Bilanço öncesi ve sonrası çok ciddi hareketlilik olacağını düşünüyorum. ama daha vakit var sanki

bugün 200 baz puan indirim olursa kısa da bir hareket olabilir ekgyo da bir miktar long olunabilir mi ? diye düşündüm ama kararsız kaldım
    Ekgyo umutsuz vaka. Bankalar icinde halkbank ve vakifbank sekerbank nasil umutsuz vakaysa gyolar icinde ekgyo vkgyo klgyo o kadar umutsuz vaka. Ekgyo nun satislarinda var bir ali cengiz oyunu ama cozemedim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    saydığınız 3 gyo şirketininde çok uzak olmayan bir zamanda iyi bir petformans göstereceğine inanıyorum.
     Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Ekgyo umutsuz vaka.... gyolar icinde ekgyo vkgyo klgyo o kadar umutsuz vaka..

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    dolara hücum faizle başladığına göre, normalde aşağı yaptırması lazım.. piyasa bunu kendi kendine yapmayı akıl edemezse, kamu bankaları yardımcı olabilir

benim indikatör tam sınırda, 13.50 üstünde kalamazsa, aşağı sert gelebilir

pas geçerse ilk etap 13.30 beklentim , rüzgar gülü çalışırsa ( satış ) 13.04 beklerim

5. Banka , kuş, krdmd ile tutmaya çalışıyorlar.
    yalnız dolar aşağı gelirse endeks ağırlığı olan ihracatçı firmaların hareketleri günü belirler gibi bakalım.
    Onlar biliyor ne olacağını biz seneryo yazıp strateji üretme peşindeyiz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
    Karara full+full malda giriyoruz

Gerçi şu an oldukça hafif sayılırım. Yılın son haftası olan düşüşte %300 e kadar çıkmıştım. Bayağı bir kredili malı sattım, hafifledim ama kredide mal taşıyorum halen. Endeks 3000 üzerine atmadığı sürecede kredili taşımaya devam ederim diye düşünüyorum.

3000 leri gördüğümüzde veya görür isek diyelim, tekrardan bakarız. O gün yine oralarda ucuz gelebilir çünkü bana...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

7. son 3 dk.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

pas geçti.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 55/1001 İlkİlk ... 545535455565765105155555 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •