Sayfa 55/998 İlkİlk ... 545535455565765105155555 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 433 - 440 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Ne oldu bu önemli görüşmeden bir sonuç çıktı mı? Bence bu görüşmelerden çıkan tek sonuç Adam 2.Baykal Paşa olmak istiyor...
    Baykal Pasa olmak onu kurtarmaz.

Oyle bir hesabi varsa, bosuna.

Bekliyoruz bakalim.

Arkadaşlar bu iktidar muhalefet tiyatrosunda sıkılmadınız mı.ben artık hiç takip etmiyorum.oy da kullanmayacağım.emin olduğum konu her şeye rağmen bu iktidarı kendi seçmenleri küfür ede ede gönderecek bize gerek bile kalmayacak.ama o gün geldiğinde plan tamamlanmış olacak.bizim bildiğimiz büyüdüğümü z turkiye diye bir devlet kalmayacak.gdo lu besin gibi aslina benzer ama tadı tuzu olmayan gayrısı hhi besinler gibi bir şeyle baş başa kalacagiz

Syn Hkm ve ayasofia ;

Sizlerin bilgi ve tecrübesi olan bir konuda bir sorum olacak cevaplarsanız memnun olurum...

Ben birkaç gündür ilaç raporu için uğraşıyordum..Rapor e-nabızda görünüyor Eczacı benim sistemde yok diyor a.q...Bu nasıl iştir...Ben yine Hastaneye mi gidecem a.q...Yakında cihangir gibi olacam

4.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Syn Hkm ve ayasofia ;

Sizlerin bilgi ve tecrübesi olan bir konuda bir sorum olacak cevaplarsanız memnun olurum...

Ben birkaç gündür ilaç raporu için uğraşıyordum..Rapor e-nabızda görünüyor Eczacı benim sistemde yok diyor a.q...Bu nasıl iştir...Ben yine Hastaneye mi gidecem a.q...Yakında cihangir gibi olacam
    Ne olmus Cihangir'e, tufek omuzda dolasiyor cocuk.

5.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Syn Hkm ve ayasofia ;

İlaçın etken maddesi ve açıklaması tam olarak detaylı yazmadan yenilendi ise eczane raporu göremiyor .

Benim de başıma gelmişti geçtiğimiz senelerde .

İkisinin çıktısı alın karşılaştırın ben başhekimliğe giderek çözmüştüm o zaman .

Telefon açın başhekimliğe yada eczane açsın onlar daha iyi bilir yetkili ile görüşmeyi gitmenize hiç gerek yok ben gitmeden hallettim son onayı

6. Ben eposta attım başhekimliğe yanlış ifade ettim kendimi ve telefon açtım hastaneye açıkladım tane tane bir çocuğa anlatır gibi

7. İki gün önce bankaya 54 bin tl yatırdı bir tanıdık sonra bir bakıyor tanıdık hesapta para yok meğerse veznedar 54 bin dolar yatırmış dolar hesabına 🤣🤣🤣

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    İki gün önce bankaya 54 bin tl yatırdı bir tanıdık sonra bir bakıyor tanıdık hesapta para yok meğerse veznedar 54 bin dolar yatırmış dolar hesabına 🤣🤣🤣
    Bundan 20 yıl önce bende bankaya para yatırdım..Adam yanına bir sıfır daha ilave etmiş...O para ile rahatlıkla bir daire alınırdı...

Sonra parayı iade ettim...Adam çok mutlu olmuştu...

Sayfa 55/998 İlkİlk ... 545535455565765105155555 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •