Sayfa 55/998 İlkİlk ... 545535455565765105155555 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 433 - 440 arası.

Konu: Viop LIX

1. Abka abi yazdığın konu çok çok önemli cwk maden diye bir hisse var pazarlama yapılıyor ,patron hemen destek atıyor bedelsiz yaptırarak ,kağıt çok pahalı zaten ,az birazda kynin defter değeri filan öğrenmesi lazım valla bilemedim zor zamanlar.

2. Birde pandemi ile hisse alıp satmaya başlayan çok sayıda ky var bunlar şuan çakılıp kaldılar yan tahtalarda dipden alıp bekleyen vardır illaki de hala karda olanda vardır olsun ama satmasnızda eklemeyin diyorum ama nafile ,hala umutla bekliyorlar eski günleri yad ediyorlar ne alsak gidiyordu filan tarzı birbirine gaz veriyorlar bu gibi durumda olanların kağıda bakıp acaba yanlış yerdemiyim diye sorması lazım kendilerine ,bekledikleri kağıtların çoğu spek zirveden çok düşmesine rağmen dandik kağıtlar bazılarını yeni duydum desem yeridir.

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bu adamı burada sevenler var..Adamın 300 k takipçisi ve abonelik sistemi var...Kurban bayramı tatilinde yani 2 ay önce borsa 10900 iken yazdığı-KARARLI mesaja bakın...

AGUSTOS resmen kıyım ayı oldu..

endeks %15 indi ama bazı hisseler %30-40 düştü..

Kaç kişiyi etkiledi..siz düşünün..Acemi olsam kesinlikle etkilenirdim..

Şimdi bunu eleştirsen hemen engeller..Onun için bu forum X den 100 kat daha değerlidir.
    reis sacro pandemiye yakın ve sonrası baya iyi tahminleri oldu ama son 2 senedir başarısız artı son dönem türlü şeylere girişmeye başladı ve zamanla bence güven kaybetti.. valla ben şunu anladım sosyal medya da bir takim insanlar bir takimlarinin adamı ve ky yi mahvettiler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Bu tipitip twitter'da 100bin tl'yi pandemiden bu yana 20 milyon tl yaptım diyerek kendi reklamını yapıyordu. 200'e katlayıp halen telegram, eğitim, abonelik kasıyor tabi biz de yedik.

SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), "önemli kayıt tutma hataları" dolayısıyla altı kredi derecelendirme kuruluşuna 49 milyon doların üzerinde ceza verdi.

Söz konusu şirketlerin ilgili suçlamaları kabul ettiği ve toplamda 49 milyon dolardan fazla ceza ödeyeceği belirtilen açıklamada

Moody's Investors Service ile S&P Global Ratings'in 20'şer milyon dolar, Fitch Ratings'in 8 milyon dolar, AM Best Rating Services'in 1 milyon dolar, HR Ratings de Mexico'nun 250 bin dolar ve Demotech'in 100 bin dolar para cezası ödemeyi kabul ettiği bildirildi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012

nvıdıa nın domino etkisiyle dün sağlam sopa yiyen abd borsalarında fut lar biraz toparlamış görünüyor

nıkkei de an itibarıyla -4.24

umarım bizi çok fazla etkilemez

tıvıtır hüstadlarını boşuna eleştiriyonuz.. adamlar milyonluk olmuş.

buradaki 65 kişi tamamı eleştirse ne eleştirmese ne

ana akım sosyal medyalar..

burada ehtiyarlar galdı...

vadeli -1,1

zopalıyorlar...

Sayfa 55/998 İlkİlk ... 545535455565765105155555 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz