Sayfa 55/151 İlkİlk ... 545535455565765105 ... SonSon
Arama sonucu : 1208 madde; 433 - 440 arası.

Konu: Sistem Analiz

1. Birilerine (ben üzerime aldım) yakıştırdığınız bu sıfatları kendi açınızdan bir değerlendirin derim.
    Ben daha öncesinde de söylediğim gibi nadir yazan birisiyim evet haklısınız ekonomi konusunda çok bilgili olmayabilirim sizin gibi bilgili kişileri okuyarak kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Ancak benim de bilgili olduğum ve bilgim sayesinde araştırma geliştirme ile ülkeme katkıda bulunduğumu söylemem gerekir ki kendimi o kategoride (boş işlerle uğraşan) hiç görmüyorum. Bu nedenle sizi kastetmediğim halde bana yazdıklarımı iade etmişsiniz. Bu nedenle sizden de özür beklerim. Yazdığım metindeki kişilerden kasıt; doların yükselmesi ülkemizde birçok kişi tarafından istenmeyen bir durum olup bunu akılları sıra forumlarda faydalı bilgi sağlayan kişilerin bilgi paylaşmasını önleyerek engellemeye çalışan kişilerdir. Ki sizin bu kategoriye girmediğinizi düşünüyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Sn ekserji;

Ben size hiçbir şeyi iade etmedim.

Bir suçlamada da bulunmadım.

Yazımı doğru okursanız sadece kendinize bir soruyu sorun dedim..."Mesela bu foruma ne katkıda bulunuyorsunuz."

Bu sorunun yanıtına göre o yazınızda birilerine yakıştırdığınız "başarıyı çekemeyen asalak birisi" ifadenizi kendiniz için değerlendirin dedim.

Bu hakaret değil. Sadece bir değerlendirme talebi.

Bir çoğumuz, eğer çalışıyorsak, bu toplumda bir görevi yerine getirmekteyiz doğal olarak.

Ancak sanırım sizin "asalak" yakıştırmanızla dikkate aldığımız husus forum üyelerinin , "bu foruma" katkıda bulunup bulunmadıkları.

"Asalak" yakıştırmanızın özü bu olsa gerek.

Neyse benim açımdan olay açığa kavuştu.

Umarım yapacağınız doğru değerlendirme sonunda sizin açınızdan da konu açığa kavuşur.

İyi günler.

3. Dolarda standby dönemi başlayacak gibi.
    Ben de piyasayı daha az takip edip daha az yazacağım.
    Birbirimizi üzmeyelim.
    Kitap okur dinleniriz.
    Selamlar.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Bu ülkede dolarda standby diye uzunca bir süre tümüyle tesadüftür...

5.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    umarım Stonhand en kısa sürede aramıza döner, kendisi grafik ve analizlerle bizlere yol gösteriyordu, ayrıca, yorumlarını beğenmeyen, konuya gelmez bu kadar basit...
    Ayın 18 inden sonra Stonhand analizlerini okumayı hak etmeyen insanlar var. istemesem de onlara da mı yardımcı olsun diyorsunuz ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Bilmem Uğur Dündar'ı, Yılmaz Özdil'i sever misiniz?

Onların yazılarındaki görüşlere, yorumlara katılır mısınız?

Bu aykırı soruyu buraya taşımamın özünde yatan şu:

Uğur Dündar'ı, Yılmaz Özdil'i, dileyen okur, dileyen okumaz. İsteyen sever, isteyen sevmez.

Özgür bir dünyada yaşıyoruz.

Herkesin kendine göre fikir ve naturası vardır.

Buraya kadar tamam.

Benim en çok hoşlanmadığım şey, Facebook'ta moda olan, "Yılmaz Özdil Hayranları", "Uğur Dündar'ı Seviyoruz", "Fatih Portakalın götüyün gılıyız" grupları ve sayfalarıdır.

Omurgasız, şahsiyetsiz, dik olmayan insanlar gibi görürüm bu sayfaya üye insanları.

Yazar yazacak, karikatürist çizecek...

Kimi beğenir kimi beğenmez.

Her konuda bu böyledir.

Kişiye kalmış.

"Seni sevmeyen ölsün" bir dönem Galatasaray taraftarının çok sevdiği, sorgulamadan haykırarak söylediği bir şarkıydı.

Gerekçesi ne kadar haklı olursa olsun, bu insan ve kurumlar ne kadar övgüye değer olursa olsun, kişileri, kurumları tabulaştırmak, o kişiyi özgürleştirmez. Tutsak ve bağlı kılar.

Oysa Atatürk'ün vurguladığı gibi özgür ve ilerici bir toplum "Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür" bireylerle mümkündür.

Gününüz iyi geçsin.

7.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Bilmem Uğur Dündar'ı, Yılmaz Özdil'i sever misiniz?

Onların yazılarındaki görüşlere, yorumlara katılır mısınız?

Bu aykırı soruyu buraya taşımamın özünde yatan şu:

Uğur Dündar'ı, Yılmaz Özdil'i, dileyen okur, dileyen okumaz. İsteyen sever, isteyen sevmez.

Özgür bir dünyada yaşıyoruz.

Herkesin kendine göre fikir ve naturası vardır.

Buraya kadar tamam.

Benim en çok hoşlanmadığım şey, Facebook'ta moda olan, "Yılmaz Özdil Hayranları", "Uğur Dündar'ı Seviyoruz", "Fatih Portakalın götüyün gılıyız" grupları ve sayfalarıdır.

Omurgasız, şahsiyetsiz, dik olmayan insanlar gibi görürüm bu sayfaya üye insanları.

Yazar yazacak, karikatürist çizecek...

Kimi beğenir kimi beğenmez.

Her konuda bu böyledir.

Kişiye kalmış.

"Seni sevmeyen ölsün" bir dönem Galatasaray taraftarının çok sevdiği, sorgulamadan haykırarak söylediği bir şarkıydı.

Gerekçesi ne kadar haklı olursa olsun, bu insan ve kurumlar ne kadar övgüye değer olursa olsun, kişileri, kurumları tabulaştırmak, o kişiyi özgürleştirmez. Tutsak ve bağlı kılar.

Oysa Atatürk'ün vurguladığı gibi özgür ve ilerici bir toplum "Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür" bireylerle mümkündür.

Gününüz iyi geçsin.
    Biri karşı mahalleye saydirdi mi hoslaniyoruz. Bu akit çizgisi bı oku yazanları o öbür mahalleye küfür kıyamet. Özdil saydirinca bu mahalle akit saydirinca diğer mahallenin icinin yağı eriyor. Ama gazetecilik bu değil.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    Dolarda standby dönemi başlayacak gibi.
    Ben de piyasayı daha az takip edip daha az yazacağım.
    Birbirimizi üzmeyelim.
    Kitap okur dinleniriz.
    Selamlar.
    Acar misiniz nedemek bu stand-by.

Sayfa 55/151 İlkİlk ... 545535455565765105 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz