Sayfa 550/1001 İlkİlk ... 50450500540548549550551552560600650 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,393 - 4,400 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Ozel sektor tahvil sanirim uzun sure elinizde tutarsaniz daha iyi olur ikinci el pek piyasasi olmayabilir bunlar kisisel gorusum sadece bir net bir bilgim yok, devlet tahviline gore dusunmekteyim..

Ozel sektor tahvil de eger firma iyi degil ise bir kac sene once AYNES te oldugu gibi zarar cok fena oluyor, riskli yatirim biraz..
    O zaman pek bana göre değil gibi, kısa vadelilerden iyi oranlı yakalayabilirsem olur da onlarda artık 23-24 civarı yani pek bir cazibesi kalmadı.

2. Tacirlerin Değişken Fonu TCD ile Gedik Değişken GPG dikkatimi çekmeye başladı. Takip eden arkadaş var mı?

3.  Alıntı Originally Posted by practer Yazıyı Oku
    Tacirlerin Değişken Fonu TCD ile Gedik Değişken GPG dikkatimi çekmeye başladı. Takip eden arkadaş var mı?
    Tacirlerin içinde hisse var diğerinde yok. Ona göre değerlendirmek gerekiyor.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

4.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    nzor limitim dolu daha fazla aktaramıyorum, kupon ödemeliler nasıl oluyor pek bilmiyorum ama osmanlı yatırımdan hesap açtırıp oradan bonoları takip edeyim diyorum.
    Sabit getirili menkul kıymet için osmanlı yatırımdan hesap açtırıp hizmet konusunda görüşü olan var mı?

5.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Gedik Değişkende de hisse var diye biliyorum. %20 yada %25 ile sınırlı .

6.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by practer Yazıyı Oku
    Gedik Değişkende de hisse var diye biliyorum. %20 yada %25 ile sınırlı .
    Gedikte %17 tacirlerde %62 var. Bu işlerde önce sabit getiri mi yoksa değişken mi konusunda karar verip ardından fon seçmek lazım diye düşünüyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Anladım, mevduat hesabının da mı kuponlusu çıkmış haberim yoktu bundan, araştırayım o zaman hangi bankalarda varmış.
    Burgan, Anadolu, odea.
    https://www.anadolubank.com.tr/tr/bi...-kuponlu-hesap
    https://www.burgan.com.tr/tr/Pages/b...t/duzenli.aspx

8.  Alıntı Originally Posted by practer Yazıyı Oku
    Tacirlerin Değişken Fonu TCD ile Gedik Değişken GPG dikkatimi çekmeye başladı. Takip eden arkadaş var mı?
    Tacirler değişken ben de var ama geçen hafta aldım yani borsanın çıkışını kaçırdıktan sonra, şimdi de %2 kadar zararda tabi uzun vadeli bakmak gerekiyor bunlara.

Sayfa 550/1001 İlkİlk ... 50450500540548549550551552560600650 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •