Ne teknik analiz, nede insanlar 1 dakika sonrasını bilemez. Grafikler sadece "ne olursa ne yapmanızı yada yapmamanızı" gösterebilir. Fazlası değil...
vade kapanışını bist 100de 110k yaparmı bence cuma günü 105k üzerinden kapanış olursa olabilir
çok teşekkür ederim sayın JAS
2 saat ekledikmi saat 22 eder yav
o saatte hayat yeni başlıyor
ben birazcık gece kuşuyum, normaldede uykuyu fazla sevmiyorum...
diğer taraftan sizin yaptığınız doğru olan, benimkisi yanlış...
bünyeyi hor kullanıyorum, dinlendirmek lazım aslında![]()
Ne teknik analiz, nede insanlar 1 dakika sonrasını bilemez. Grafikler sadece "ne olursa ne yapmanızı yada yapmamanızı" gösterebilir. Fazlası değil...
Merill 99
Credit 66
Teb 46
Diger 59
Herkese iyi geceler.
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolara yine tecavuz var tum dunyada.
Fed dolar ilişkisini anlamayan var mi bu kadar ispata ragmen??
Tl dolarin cokusunden hic faydalanamadi bu da ayri basarisizlik.
Tum dunyada dolar cokuyor 2 yildir. Tl nin en azindan 3 altinda olmasi gerekirdi. Yasanan siyasi krizler buna engel oldu.
Tr de siyasi kriz olmasa fed biyerlerini yirtsa dolar tl ye kurus etki edemez.
Dun 3.70 lerden kucaga aliyorlar dedim tobo fln vardi dediler yukari gidecek grafikmis. 3.65 e dustu aa iste grafigi nakis gibi islediler dedi teknikciler.
Simdi o polemik olmasa 3.63 fibo nun taaa bilmem kac yil öncesinden gelen desteginin amcaoğlu vardi. Dans dans ediyor cizgiler diyecekti.
O cizgiler bitmez 5000 tane cizgi cikar illaki birine dokuncak.
ABD'den bir*heyetin vize krizinin çözümü için önümüzdeki hafta Türkiye'ye gelmesi bekleniyor./NtV
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
10 FED toplantısı yapılmışsa 9 tanesi doların aleyhine olmuştur. FED sonrası aynı şekilde yeşille açmış borsa. hep hikaye. Dönüp dönüp aynı cümleler ne artıracağız ne artırmayacağız dünya ile alay ediyorlar.Borsa düşer ama bunun nedeni hiç bir zaman FED olmayacak. babalar istedi diye düşecek. Yeşil açılış kırmızı kapanış bekliyorumHafif eksi kırmızı derken 0.15-20 gibi
Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.
Günaydın millet.düşüşte aldıklarımızın hepsini geri verdik dün.biraz dinlenme zamanı.104 üstünde kaldığı sürece yön tekrar yukarı görünüyor.artı gap tahminlerini alalım.benden 500 çalışır şimdiki dolara göre.y.t.d
Yer İmleri