Sayfa 552/690 İlkİlk ... 52452502542550551552553554562602652 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 4,409 - 4,416 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Şu iflas davasını atlattıktan sonra yine yükseltmezse toplanıp suç duyurusunda bulunmaktan başka çare kalmıyor. Spk bile dolandırıcılık yaptın dedikten sonra bizim bu kitapsızın insafa gelmesini beklememiz gereksiz bence. Verelim mahkemeye uğraşalım uğursuzla.

2. Hocam bırak iflas etsin kendi yıllar dır çalar oynar sanki ağ başka hisse yok al hisseni s g

Yine reytingler yüksek
    Bu başlığı şu anda 17 kişi okumaktadır. (2 üye ve 15 ziyaretçi)
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

4. Şu an biri ben üstad diğeri sen 15 yancı dört gözle yancılar eli izliyor ne masaya oturan var nede masanın takibinden geçen var bir çay söyle ustadim hele biraz daha demlensinler bilmiyorlarki cepte para yok hesap yine onlara girecek

Alıntı Originally Posted by efee Yazıyı Oku
    Şu an biri ben üstad diğeri sen 15 yancı dört gözle yancılar eli izliyor ne masaya oturan var nede masanın takibinden geçen var bir çay söyle ustadim hele biraz daha demlensinler bilmiyorlarki cepte para yok hesap yine onlara girecek
    Üstad aman çaydan uzak dur bir arkadaş vardı cengoya don giydirip çaycı yapmaktan bahsediyordu... Genel Kurulda Cenkin çayını içtiğini söyleyip ortadan kayboldu... artık kim etek giydi meçhul, kimse bilmiyor aralarında dönen pazarlığı ve verilen tavizleri .. izleyicilerden biri de o , ama yazmıyor ne hikmetse..
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

6. Bu kadar ziyaretçi inşallah hayra delalettir. Bir bakmışsın haftaya Cengo tavanlara başlamış. Haftaya bir üstü, öteki hafta bir elli. Bi acılı bi acılı daha.

8. Yıllardır bekleyip ne olacağını görmeye çalışıyoruz. Fakat ne yazık ki adam bize ebemizinkini göstermekten yorulmadı. Resmen inletiyor hepimizi. Hak etmiyor değiliz. Tecavüzü kaçınılmaz ise zevk alacaksın olayını aşmış duruma geldik. Elin oğlu bizi mal yaptı bıraktı. CENGO , elimdeki hisseleri vereceğim bir gün sana hiç merak etme. Paket yapacağım hemde. Sen bile şaşıracaksın.

Sayfa 552/690 İlkİlk ... 52452502542550551552553554562602652 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •