Sayfa 552/553 İlkİlk ... 52452502542550551552553 SonSon
Arama sonucu : 4421 madde; 4,409 - 4,416 arası.

Konu: ZOREN - Zorlu Enerji

1. https://youtu.be/qq9QH8Q-OM0?feature=shared

Sahtecilik ülkenin milli sporu olmuş

Beklemeye devam, beklemek bizim işimiz...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2. 2021 ben Vakıfbank aldım, JP Morgan Vakıfbank için 2 TL Halkbank için 2.5 TL hedef fiyat verdi, 2022 yılında Vakıfbank 15.66 TL yi gördü, bu da böyle bir anı işte...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    https://youtu.be/qq9QH8Q-OM0?feature=shared

Sahtecilik ülkenin milli sporu olmuş

Beklemeye devam, beklemek bizim işimiz...
    Hocam yanlış anlamada yaş heralde 50 üzeri. Beklemek marifrt değil ki . Biz zamanı satın almak için para kazanırız.

Sız zamanınızı satıp para bekliyorsunuz.

4.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Hocam yanlış anlamada yaş heralde 50 üzeri. Beklemek marifrt değil ki . Biz zamanı satın almak için para kazanırız.

Sız zamanınızı satıp para bekliyorsunuz.
    Hahahaha yaşım 44 şuan, ama dediğiniz biraz doğru, maaşlı çalışan biriyseniz sizde zamanınızı satıp para kazanıyor olabilirsiniz, hatta ülkenin büyük çoğunluğu zamanı karşılığı para kazanıyor olabilir,

Borsada çok hareket ederek çok para kazanan var mı bilmiyorum ama ben zamanında çok hareket edip çok iyi paralar kaybettim, o yüzden çok hareket etmeden para kazanmayı deniyorum, bir süredir iyi gidiyor,

Parayı kazanınca harcayacak bir yer şimdilik yok, parayı harcama konusunda acelemde yok, parasızda kaldım o yüzden paranın değerinide bilmeye çalışıyorum,

Merakınızı cezbeden konulara yeterli cevap olmuştur umarım.

5. Yaş konusu açılmışken bunu paylaşmadan olmaz

https://youtube.com/shorts/SaBvsYrnqfk?feature=shared

6.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Hahahaha yaşım 44 şuan, ama dediğiniz biraz doğru, maaşlı çalışan biriyseniz sizde zamanınızı satıp para kazanıyor olabilirsiniz, hatta ülkenin büyük çoğunluğu zamanı karşılığı para kazanıyor olabilir,

Borsada çok hareket ederek çok para kazanan var mı bilmiyorum ama ben zamanında çok hareket edip çok iyi paralar kaybettim, o yüzden çok hareket etmeden para kazanmayı deniyorum, bir süredir iyi gidiyor,

Parayı kazanınca harcayacak bir yer şimdilik yok, parayı harcama konusunda acelemde yok, parasızda kaldım o yüzden paranın değerinide bilmeye çalışıyorum,

Merakınızı cezbeden konulara yeterli cevap olmuştur umarım.
    Merak değil , ben hayatımda hiç çalışmadım , 20 senedir borsadayım . Universite zamanından beri . Geçen günde ben beklerim sorun yok vs dediğiniz için yazdım .

Birazda şirket önemli sanırım . Mesela 2021 de vakıf yerine zoren alsaydınız 1 lira dan. Şuan başka şeyler konusuyorduk. Bankada olmanız iyi olmuş . Çünkü endeksde 10 kat yaptı zaten.

Siz trade amaçlı girip çıkamayınca nasıl olsa beklerim buda gider diye düşünüyorsunuz. Buda bir bakış açısı tabi ki .

Burada ki durum şans ve merhamete bağlı. Şirkettekilerle konusuyorum onlarda çaresiz .

Umarım uğurlu gelirsiniz

7.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Merak değil , ben hayatımda hiç çalışmadım , 20 senedir borsadayım . Universite zamanından beri . Geçen günde ben beklerim sorun yok vs dediğiniz için yazdım .

Birazda şirket önemli sanırım . Mesela 2021 de vakıf yerine zoren alsaydınız 1 lira dan. Şuan başka şeyler konusuyorduk. Bankada olmanız iyi olmuş . Çünkü endeksde 10 kat yaptı zaten.

Siz trade amaçlı girip çıkamayınca nasıl olsa beklerim buda gider diye düşünüyorsunuz. Buda bir bakış açısı tabi ki .

Burada ki durum şans ve merhamete bağlı. Şirkettekilerle konusuyorum onlarda çaresiz .

Umarım uğurlu gelirsiniz
    Anladım,

Tabiki borsada bir çok faktör var, şirket önemli, yatırımcının tarzı önemli, para miktarı önemli, ülkenin geçtiği dönem önemli, global piyasa önemli, şans ve daha bir sürü faktör önemli...

Ben 2021 de Vakıfbank aldığımda 4.5 milyar hissesi vardı 2 kez tahsisli yaparak etli kuru fasulye yemeğine su kattılar, diğer siyasi konulara hiç girmeye bile gerek yok beklentilerimin hiçbiri gerçekleşmedi, en fazla 2 yıl tutarım diye almıştım 4 yıl dolmak üzere, arada işlem yaptığım zamanlarda oldu... Ayrıntılı yazmak zaman kaybı olacak diye uzun yazmıyorum

Zorene kenarda nakit tuttuğum parayla girdim ama elimde kaldı, şimdi bana beklediğim sürenin karşılığını borçlandı...

Belki uğursuz geldiğim için hisse 2.80 kadar düştü kim bilir ama bir şekilde burdayım, sonuç nasıl olur hep beraber göreceğiz, iddialı değilim ama sabırlıyım...

8. Sadece burda yazmıyorum. Dikkat çekici finansal işleri yazıyorum . Şirketle konusuyorum . Sürekli .

Bazı birimlerde çalışan arkadaşlarla görüştüm . Onlarada hep söyledim bu şirketin hissenin kaderi şansa ve merhamete bağlı diye.

Yaptığı işle hiçbir alakası olmadığını sürekli paranın yok edilmeye çalışıldığını konuşuyoruz. Ses yok ..

Genel kurulda ki hazirun listesine bakın. Bunlar nasıl razı bu işlere bu büyük yatırımcılar nasıl sessiz anlamak güç .

Sayfa 552/553 İlkİlk ... 52452502542550551552553 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •