Sayfa 553/583 İlkİlk ... 53453503543551552553554555563 ... SonSon
Arama sonucu : 4662 madde; 4,417 - 4,424 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Şirketten resmi bir açıklama gelmedikçe hisse sürünmeye devam, rallide hisse hep geri geldi.
    bir elde ttkom, bir elde nivea.... sürüm,sürüm, sürünüyoruz...

takas takibi yapan üyelerin paylaşımlarının yararlı olacağını düşünüyorum..

46.66 ve 46.94 halen olası yükselişin önemli dirençleri... yanına bile yaklaşamıyor..

3 ay önce,aylıkta 51.10 seviyesinde pala '' hadi artık, başka kapıya dedi'' dinlemedik..şimdi sürekli nivea kullanıyoruz..
    Son düzenleme : esozcan; 15-11-2024 saat: 19:12.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    dükkanı kapamadan önce genel bir değerlendirme yapmaya çalışırım..
    dükkan halen açık, ancak '' kapatıyoruz, maliyetine satışlar'' levhasını astım..

aşağıdaki grafikte roza turkuazın birbirine çok yakın olması senedin yükselişinin güçlü olabileceği sinyalini verir.. kahve bu ikilinin üzerine çıkması ile güç artar, bu ikiliyi kırması ile yükseliş düzeltme sürecine girer.. bu süreçte;

1-Kahvenin daha önce gördüğü (beyaz çizgi ile çizdiğim) diplerden dönüşü beklenir.. önünde 2 dip var ve şu an kahve ikinci dip seviyesine yakın..
    2-kahvenin dönüşü sırasında roza ve turkuazın hangi yöne yöneleceği önem arz eder.. yukarı olursa yükselişe devam.. aşağı olursa sil baştan, yeni bir yükselişe başlıyoruz..

bu grafiğin olumlu yanlarını yazmak gerekirse, kahve düşmesine rağmen, barların yatayda kalması ve kahvenin yukarı dönmesi ile yükselişe kaldığı yerden devam etme olasılığı .. diğeri ise roza ve turkuazın halen bir birine yakın olması.. eğer araları açık olsaydı niveayı köyün imamı sürerdi..

kahvenin 2. dibe ulaşması yaklaşık iki hafta 3. dibe ulaşması yaklaşık 1 ay sürebilir..(bu tahmini bir süre, değişebilir)

1-2 adım geri çekilip bir biri ile simetrik olarak çalışan ve yükselişi gösteren kahve ve düşüşü göstere kırmızıya bakarsak kahvenin bir OBO, kırmızının da bir TOBO yapmaya çalıştığını gözlemleyebiliriz..

bu teknik analizi uzun vade çalışanlara bir bakış açısı getirme adına yaptım.. umarım yararı olur...
    kazancınız bol ve daim olsun...

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

3. #TTKOM
    2024 yılı 2.çeyrek finansal raporlarının 259.'su açıklandı
    Şirketin;
    USD bazlı dip piyasa değeri:1 milyar 703 milyon
    USD bazlı zirve piyasa değeri:20 milyar 346 milyon
    USD bazlı mevcut piyasa değeri:4 milyar 959 milyon
    USD bazlı zirve seviyesinin güncel TL karşılığı:197,34
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

4. Tam herşey yoluna giriyorken hop ne idiğü belirsiz bir haberle kağıdı basıyorlar. Yönetimin hiç sesi çıkmıyor. Bu imtiyaz konusu çok önemli.fiber olmadan şirket çöp beş para etmez. yıllardır tüm gelir fibere gömüldü.üstüne dünya kredi çekildi.sen şirketin hakkına çökersen 50 milyar borcu bile ödeyemez.
    Ben bu haberin bilinçli yapıldığına , milleti tiksindirip mal topladıklarını düşünüyorum. İmtiyaz uzatılsa kağıt uçup gidecek. Yapılmayan geç kalmış zamlar yapıldı. Şirket tam iyi kar etmeye , bilançolar düzelmeye başlıyordu. Yönetim şu imtiyaz işini halledin artık . Öyle kör tuttuğunu öper misali şimdide ttkoma mı göz dikti şimşek.
    Tamam o zaman yapılan yatırımların bedelini ödesinler 50 mlyar borcuda alsınlar. Fiber onların olsun kabul...
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    rallide hisse hep geri geldi.
    şu an taramaları kontrol ederken, haftalıklarda, olumlu sinyaller üreten bir çok senet gözlemledim.. umarım önümüzdeki hafta daha olumlu geçer... yine de tabelayı indirmeyeceğim...

6. Hisse düşmüyor ama düşüyormuş gibi yapıyor. Bilanço kötü değildi ama ortaya atılan haberle 2.planda kaldı.
    Hisse düşşe de yukardaki marjın aşağıdakinden çok çok fazla olduğunu düşünüyorum.

7. Belirsizlik bitmeden sürünmeye devam, hangi şartlarda olacaksa olsun neticelenmeli artık.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

8. Tcell başladı ama bizde hala tık yok, 45'lerde sıkıştı kaldı, tekrardan 47 üstünü zorlamalı.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 553/583 İlkİlk ... 53453503543551552553554555563 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •