Endeksin dün sert düşmesi palavraydı hiçbir dünya borsası savas nedeniyle böyle düşmedi..
Telekomda da , ortak fiber hattı haberi hisseyi baskılsyıp toplamak için ortaya atıldı bence.
Endeksin dün sert düşmesi palavraydı hiçbir dünya borsası savas nedeniyle böyle düşmedi..
Telekomda da , ortak fiber hattı haberi hisseyi baskılsyıp toplamak için ortaya atıldı bence.
65-70 olurduk bence. Tam işler yoluna girmişti.piyasanın en iyi bilançoları geliyordu. Asıl zamlı bilançolar önümüzdeki 2-3 çeyrekte gelecekti.....
Neyse rüyamda amerikada uçsuz bucaksız bir karpuz tarlası gördüm.traktörle ilerliyorduk tam 40 km boyunca hep karpuzdu...hayırlara vesile olsun...
yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Halka acıklık % 13, varlık fonu & hazinede %87 var.. Devlet kendi malının düşmanı ise bilemem. Şuan telekom yönetim kurulu başkanı M.Şimşek'in yardımcısı, yani yönetim artık hazine'de çünkü çoğunluk hisse varlık fonunda olsa da telekomun imtiyaz lı hisseleri hazinede diye biliyorum.
47 geçse fena olmaz, hep takıldığı yer.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Teknikçimiz sayın esozcan bugun grafik atmadığına göre satmış olabilir. Asparagas ortak fiber haberi ile insanların satmalarına sebep oldular maalesef.
Yer İmleri