Hazine kagidi ve mortgage alacakmis. Gecen hafta da aliyordu zaten. Yukselis bana gore son cirpinislar.
O kadar dedik buralardan kısa açılmaz artık... Ülkeler her yeri paraya boğarız her diyorken, borsalar da neredeyse 100 de 50 düşmüşken uzuna geçmemek aptallık olur. Sabah 99600 ve 99300 aldığım uzunları 103200 den verdim ve tam 3 kez 103200-102700 arasında kısa ve uzun pozisyon olarak alsat yaptım... Son olarak 103200 den kısa yaptım ve 102700 e alış girdim... Düşmeyeceğiz tamam, bu çok açık... Ama testere yapacak bir süre... Değerlendirmek lazım. Değil mi arkadaşlar [emoji23][emoji23][emoji23]
bakır fiyatları 2016 dip fiyatında..burdan destek geldi..ne kadar devam eder-etmez bilemeyiz ama 2009 fiyatına kafayı takarsa %38 düşme potansiyeli var..bunun borsalara yansıması da benzer olabilir..
virüs değilde normal bir kriz olsa buralrdan tepki olması normaldi..
ama virüs tepkiye izin vermeyebilir..
Fed belliki bir sok etkisi yaratmak istemis. Hani hastaya elektrik soku verirler ya oyle.
Gecen hafta 700 milyar dolarlik paketin icinde 500 milyar hazine 200 milyar mortgage idi ve piyasalar ters tepmisti ama bugun tam tersi hareket oldu.
Çok güzel bir gündü gerçekten
😊😊😊😊
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Yer İmleri