Gs verim alamadigi epey oyuncuyu yolladi yerine yenilerini aldi. Artik parayi dolandiripmi verdi yasalmi verdi bir sekilde yapti. Yeni gelen yonetim 1 kaleci 1 forvet alamadi neye geldiniz madem?
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gs verim alamadigi epey oyuncuyu yolladi yerine yenilerini aldi. Artik parayi dolandiripmi verdi yasalmi verdi bir sekilde yapti. Yeni gelen yonetim 1 kaleci 1 forvet alamadi neye geldiniz madem?
Bilanços gelmiş
TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..
BJKAS bilanço;
151.668.743 TL zarar açikladi,
bir önceki dönemde ise 305.711.408 TL zarar açiklamişti,
Zarardan %50 kar etmişlerSM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Matriks habere göre;
BEŞİKTAŞ FUTBOL'UN 01.06.2019-30.11.2019 DÖNEMİ KONSOLİDE NET ZARARI 151.668.743 TL (ÖNCEKİ: -156.390.704 TL)
Futbol takımı acınacak halde , çoktan 2 nin altına gelmesi lazımdı helal olsun bu tahtanın speğine çok takdir ediyorum...
Ne olacak bu beşiktaşın hali?
Kendini bilmek, tüm bilgeliğin başlangıcıdır..
Takimda 2/3 tane kadrodisi lazim. 2/3 tane alttan adam alsinlar zaten her mac yeniliyorlar farketmez. Erzurumdan 2 macta 6 gol yediler. Caner bir kere anlamiyorum her korneri o kullandi sagdan soldan bir tane olumlu korner yok. Baska adammi kalmadi anlamiyorumki bu kadar üstüstte hatalari ancak amatörde görürüz.
Yer İmleri