HUB... diye bir masa 4 sandalye şirketi ,bebek diye 40 kat prim yaptırdı.TAM BİR ÇAKAL...
Köşeye sıkışınca: millet-devlet aşkı ile devam ediyor.''CEZAYA İTİRAZ EDECEĞİM'' dedi...LTF.,bizimle başvuru dilekçenizin sayı-tarihini paylaşın dedim...BENİ ENGELLEDİ.
Mantıksız yaklaşımları var.FİYAT ÖNEMLİ DEĞİL,BEKLEYİN DİYOR.10-20 YIL HERHALDE
bugün verirse haftaya alır. bugün alırsa hafta başı verir.
ayarlı kurmalı bistik![]()
An itibariyle hedge pozisyonları kapattım long devam..
-SELÇUK GÖN; dedim ki;'' 8 ortalama diyorsun ama zaten dik açılı trentte 2 ortalama da iş yapar..Bakın yatayda tüm verdiğini alıyor''...ENGELLEDİ...
-TANER G . e dedim ki;'' En diplerde bile çok temkinlisin..sürekli dikkatli olun, diyerek diplerden çok yukarıda maliyet oluşturdun..sadece ortalama ile tek. analiz çok basit....''ENGELLEDİ...
-KADİR KOÇ...'' DEDİM Kİ,'' KY. RESMEN HAKARET,KÜFÜR EDİYORSUN.BURADA 40.000 kişi var. ANADOLU çomarı gibi uslup sana yakışmıyor...Bir de neden söyleyeceğin hisseyi önceden değil de seans açılınca söylüyorsun...zaten o zaman yükselmiş oluyor...'' ENGELLEDİ...
-MOHİKAN...HEp kesin konuşur..oysaki ihtimaller barındıran dalga olayıyla çalışır...ENGELLEDİ..
Bunların çoğu forumda yazardı..Burayı terk etmelerinin sebebi çoğunlukla yanlış,TEKNİK-MANTIKTAN UZAK yaklaşımlarından dolayı polemik yaşanmasıydı.Bunlara ''GIK'' demeyeceksin...
Burada öyle SALLAYAMAZSIN...cevabı yapıştırırlar.....ENGELLEYEMEZSİN DE..
isim VERMEYEYİM ama yok Hissede üstad vs...dedikleriniz dahil VOBDA 6 AY DAYANAMAZLAR...ha..hisse alır beklersin...
Onu ''Balıkçı Hasan da'' yapar..![]()
Piyasa Teb in alımları görünce laps diye atladı mı nedir![]()
Burası ego tatmin yeri değil,varsa yüreğin sabah gelir dersin ki, akşam pazarı ucuzluğu bekliyorum yada günü tepeden kapanış bekliyorum. net yazarsın
Düşsede bildim çıksada bildim hikayeden teyyare selam söyle o yare
Hamdım Piştim Yandım
Günaydın arkadeşler
bol kazançlar dilerim
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Yer İmleri