Sayfa 558/1003 İlkİlk ... 58458508548556557558559560568608658 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,457 - 4,464 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    evergrande ıle ılgılı haber var mı dedıkodu dolasıyor..
    Var bende okudum. https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...ek-mi-41935965

2.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    A. S.

Uzaklarda arama palamız bozkurt ne terafa jeton atıyorsa ters bir tepki veriyor hemde anında anloyon ağa siyon jeton atmış
    Baba devran dönüyor gülme sırası bize geliyor sanırsam galiba, artık jeton atmaya gerek kalmıycak gibin sankim sakın jetonlarını kaptırma gıymete gelebilü üç vakte gadden
    suyun sesini duyar gibiyim
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Baba devran dönüyor gülme sırası bize geliyor sanırsam galiba, artık jeton atmaya gerek kalmıycak gibin sankim sakın jetonlarını kaptırma gıymete gelebilü üç vakte gadden
    suyun sesini duyar gibiyim
    İnşallah abim agzın bal yesin. Ayular balı sever jetınlarıma deli gibi sahip çıkıyom.

Sabaha kadar Abd vadeliler düzelmezse eksi gap açılacak gibi... Ancak Abd'den çıkan para gelişmekte olan piyasalara gelebilir. Bakalım bize gelecek mi?

5.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    İnşallah abim agzın bal yesin. Ayular balı sever jetınlarıma deli gibi sahip çıkıyom.
    Hemen sevinmeyelim, bu zalım pala bizi sırtından atmak için asansörde işkence yapabilü
    Grafikisinin kafasını bi bükebilsek arkasından teknikçilerde gelir temelcilerde, ondan sonra ver elini bostancıya, ordan da artık onlar bizi nereye götürürse
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,249
     Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Gece seansi kimler satmış
    Tam yazabilen varmı

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

https://i.hizliresim.com/o8wk46d.jpg

Bear_Bull
    @BearBull26

7. Bloomberght'de bir fon yöneticisi yarına negatif bir etki taşınmaz, hatta petrol fiyatındaki düşüş nedeniyle rusya sat türkiye al ile başlarız güne dedi.

Ne kadar kıvırırsa kıvırsın yarın sabah güzel bir eksi yazdı abimiz, ana desteklerden birine kadar -3% yolu var yarın.

Futurrs piyasaları da artık yakıtı tüketti, şelale olmasa da bir süre düzeltmeye giriyor piyasalar artık; ne temel bu seviyeleri haklı çıkarıyor ne teknik bir çıkış yolu sunuyor, tıkandı artık.

8. Sn Bear_bull hocam teşekkürler

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 558/1003 İlkİlk ... 58458508548556557558559560568608658 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •