Sayfa 559/571 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569 ... SonSon
Arama sonucu : 4562 madde; 4,465 - 4,472 arası.

Konu: Viop LXV

1. İran'ın dalını budağını nükleer ile ilişkisini füze ile ilişkisini kesecekler başka türlü bitmez bu.

2. LAFyon
    @clairdelunexq_s
    ·
    18s
    Cumhurbaşkanı Erdoğan;
    “22 yıllık iktidarımız boyunca hak yemedik." AKP iktidarı tarafından hakkı yenenler kimler var?
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Böyle şarkı yapan bir milleti yenemezsin, onunla oturup anlaşacaksın. "Savaşa Hayır": https://www.youtube.com/watch?v=bwDVFt5B7uU

4. haftasonu riskini almak istemeyenler boşaltıyor.
    5 lönk kontratla bekleriz artık
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bende ne güzel aşağı çekerken ip nereye takıldı diye çocuklara sordum abi karaduman bahçeden geldi dediler tamam şimdi oldu dedim.
    15.30 dan sonra yine bahçeye doğru yol alırsa bizim için güzel olur.
    gelme bahçeden
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Dayı İran'ı etkisiz hale getirecekler. Ben de hafta sonuna hisseyle girmeyecem
    Haftasonu İran-israil savaşı başka 1 boyuta evrilebilü dayucuğum ama bende hisse var kchol ve petkm ikilisi, tepemizde bomba patlasada satamam mecbur portföyde tutmak zorundayım. Haa satıp alttan alırmısın tabiiki olabilü ama ben hissede trade edemem, beceremiyorum ve maliyet yükseliyor.

Trade için viob tercihim, hem komisyon çok az, hemide az paraynan çok işlem oluyu

Orantılarsak Senin 100 lot aldığın, benim 1 lot a tekabül ediyor,
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    haftasonu riskini almak istemeyenler boşaltıyor.
    5 lönk kontratla bekleriz artık
    bu hafta ve önümüzdeki hafta bu dalgalanma olacak pozisyon ayarlamaları yeni vade derken gözler petrolde savaş hikayesi dinlene dinlene Trumpın kafası karışık yahudi lobisi sıkıştırıyor ama halk istemiyor eleman bu yüzden 1-2 hafta müsade edin dedi dik gelirse para müdahil olur2026 adaya veda eder
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Haftasonu İran-israil savaşı başka 1 boyuta evrilebilü dayucuğum ama bende hisse var kchol ve petkm ikilisi, tepemizde bomba patlasada satamam mecbur portföyde tutmak zorundayım. Haa satıp alttan alırmısın tabiiki olabilü ama ben hissede trade edemem, beceremiyorum ve maliyet yükseliyor.

Trade için viob tercihim, hem komisyon çok az, hemide az paraynan çok işlem oluyu

Orantılarsak Senin 100 lot aldığın, benim 1 lot a tekabül ediyor,
    hisse ile trade etmek istiyorsan kendi sistemini kurucan en basidi ortalama ile oynaya bilirsin böyle havalarda ortada trend yok kanal içinde al ver
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 559/571 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •