O zaman yanılırlar, dibi sen bildin işte 5.3 la
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman yanılırlar, dibi sen bildin işte 5.3 la
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu ellotcu arkadaşlarin dalgası hiç bitmez zaten,tam dalga bitti derken a b c diye ara dalga türetiyorlar.geçin dalganizi) 7.20 den 5.30 a düşüş olmuş daha nere düşsün. sn.bahceli de dollar stoku mu var bi daa vursun kafasina
vermem dollarlarimi turşusunu kuracam...tekrar yukari cikarsa kafasina vuracam
reis ten özendim
Hamdım Piştim Yandım
Yıllar önce bana da geldiler, önceden bir mektup geldi işte şu gün gelinecek diye tam hatırlamıyorum bir numarayı aradım galiba saat için konuştuk.
Memur geldi içeri aldım yanıtladım sorularını, muhabbet falan ettik. Zengin semtten tutun en fakir semte her yere gidiyoruz dedi. Beyaz eşya alım planınız var mı, işte araç almayı/yenilemeyi düşünüyor musunuz, enflasyon beklentiniz gibi sorularla birlikte hane gelirini falan sormuştu.
Doğru düzgün gerçek cevap vermek gerekli bence bu tür anketlere.
Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
hemen hemen dövizin düşebilmesi için tüm olumlu olay ve haberlerin sonuna gelmiş durumdayız
önümüzdeki zaman içerisinde merkezin baskısı hariç dövizin düşmesi için etken ve neden kalmadıgını düşünüyorum
5,30 dip 5,50 yatay şimdilik görünüm bu gözüküyor şahsi düşüncem
4 ay var seçim vaktine kadar hükümete yeni aksyon lazım yeni zaferler lazım yoksa şu haliyle seçim sonuçları hükümeti mutlu etmeyecektir
Bilmediğim bir alan olduğu için takip ediyorum abi. Ama sadece belirli kalıplar ve fibonacci ile teknik analiz yapmak şaşırtıcı. Teknik analizin bel kemiği doğru çekilen trend çizgileri ve hareketli ortalamalardır. Hiç biri yok. Ne bir hacim bakmak var. Mesela Ekim ayında aylık bazda tarihin en yüksek hacmi geldi. Kasım ayı ile de gözle görülür düşüş var. Heleki ağırlıklı ortalamalar. Yanıltamazsınız çünkü fiyat yani işlem ortalamasını verir.
hocam bırak elliotçıları Yurtdışı analistler yurtiçi ekonomistler haziran ayında dolar 4.50 iken 4.20 lere kadar düşüş olacak diyordu. sonuç: ben 4.20 düşecek bu kadar kişi yanılmaz herhalde deyip bekledim 2 hafta sonra dolar 5 tl oldu. 2 ay içinde de 7.20 gördü. ben elimde tl ile kalakaldım.
Muthis baski var dolar tl de gece bile
Anormal.bu
Mb ciddi ciddi fx de vob da oldugu gibi hunharca dolar shortluyor
Gunduz olan baski ayni devam ediyor.bir el geliyor blok satis yapiyor
Yer İmleri