Bugün çok güzel hacim yaptı maliyetler yükseldi. Hergun tavan olmasın zaten en kötü gününüz böyle olsun.Hareket yukarı yönlü devam edecek gibi geliyor bana ama burası borsa kimse bilemez yarın ne olacağını.Herkese bol kazançlar dilerim.
Bugün çok güzel hacim yaptı maliyetler yükseldi. Hergun tavan olmasın zaten en kötü gününüz böyle olsun.Hareket yukarı yönlü devam edecek gibi geliyor bana ama burası borsa kimse bilemez yarın ne olacağını.Herkese bol kazançlar dilerim.
Sektör hısselerı yarında hareketli olur , kontr ün ABD de ki 1 mılyar usd teşvık haberı gelmiş , onay almışlar ,,
Yeo ,smrtg , gesan , kontr gittikçe bizim de önümüz açılır !!!
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Aynen öyle düşünüyorum. Bugün gün boyu nerdeyse kontr üzerinde artış oranımız varken kapanışa yakın o bizi geçti. Demek ki kuşlar kap haberini almış. Bu durum tüm enerjilere yarar.Alfas da 200 üstünde iyice maliyetlenme oluştu. Artık oku ileri atma zamanı naçizane düşüncem.
![]()
işin güzel tarafı boşluk bırakmadan gıdıyoruz,,
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
ne tarafa üstad ???![]()
tahtaya mal gelmıyor,her yolu denıyorlar,,aşağı yukarı,,kademelerde doğru düzgün mal yok,,..!!!
alfasta zamanla çok tavanlar ve sert tabanlar göreceğiz,hissemiz oldukça sığ ve dolaşımdakı lot mıktarı sınırlı,bu süreçte duygularına hakım olan yatırımcılar en karlı çıkacak olanlardır...sermaye arttırımına kadar sıkı sıkıya sarılmak gerek..ben öyle yapacağım..
İlk tabanda elimdeki lot sayısını artırdım. Dediğin gibi sert tavan ve tavanlar olacak. Sert tabanlarda elimdeki lot sayısını yine artıracağım. Burda önemli olan makroekonomik gelişmeleri ve sonra şirketle ilgili Kap haberleri ile şirketin yatırım planlarını takip etmek. Forum da aslında bu konuda bilgi paylaşımı için oldukça faydalı bir platform. Bu yüzden boş yorum yapanlara manipülasyon amaçlı paylaşımlara itibar etmemek gerek.
Yer İmleri