Bende onu ifade etmeye çalışıyorum. Bedelsiz artırma hisse sulandırma değildir ,ortak satışı ile olur anlamında.
Bende onu ifade etmeye çalışıyorum. Bedelsiz artırma hisse sulandırma değildir ,ortak satışı ile olur anlamında.
Anlastik o zaman.
Ben zaten borsadan fazla anlamam.
Baslangic seviyesindeyim.
Sulama islerinden ise hic anlamam.
Anlayandan korkacaksınız. Bende sizin gibi anlamam .O yüzden son bir yıldır kendimi fon yatırımcılığına bıraktım. Sizlere de tavsiye ederim, yatırım fonlarını. Bırak adamlar sizin yerinize düşünsün. Bir fon alıyorsun içinde yok yok. Örnerneğin bir Yas fonu al .İçinde bütün KOÇ lar var. TI3 al ,bütün iş yatırımları cepte.
Sulama mulama bu nedir,uğraş dur.Aklıma rahmetli Kamer Genç geldi .
epey bahsedilmiş. bedelsiz basit bir muhasebe olayıdır. reelde pek faydası olmaz. hissenin derinliği artar. bu anlamda iyi olabilir.
ama işte bir şeyler olacaksa işin bahanesi olur. mal kitlemek için de güzel bedava bir araç da olabilir.
buna inanan olmaz. 2 yıldan fazla zamandır hiç al-sat yapmadan bekledim. temettüyle bile hisse aldım. maliyet 3 civarı.
satmayı da düşünmüyorum. kolay gelsin.
sağlıkla.
Bana göre konuşulması gereken, hissenin ederi nedir? Eğer bedelsiz hikayesi ile fiyat şişer ise; satıp bölündükten sonra daha fazla lotu aynı yatırım miktarıyla geri almaktır.
Nakitte kalabilmek için ,paranızı değerlendirmek adına ppf fonu alınabilir. Her an nakte çevrilebilir fonlardır.
https://www.tefas.gov.tr/FonKarsilastirma.aspx
Son düzenleme : nikrece; 17-12-2023 saat: 17:25.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
ABD'de enflasyon kafasını kaldırıp yıllık %10 lara çıktığında oranın en büyük perakende bankalarından İşbankası muadili Bank Of America hissesi 1.5 yılda 50 dolardan 25 dolara inerek yarı yarıya düştü. Olması gereken de zaten budur.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Yer İmleri