Sayfa 562/1001 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,489 - 4,496 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. delta heavy teşekkür ederim ama o kadar kabiliyetli değilim bu konularda... ben sanırım işportföyün mobil sitesinde bunu başaracağım herhalde... deniyorum... yine de teşekkürler yanıt için...

2.  Alıntı Originally Posted by Corbaciyan Yazıyı Oku
    Aman hangi kirayi aliyorsaniz icerigine dikkat edin icerikleri cok daginiktir kira sertifikalarinin. Genel olarak bugun dususler vardi ama hepsini kontrol etmek imkansiz lutfen ben aldim diye siz de almayin kontrol edin bazen hatiri sayilir eksiler bile yazar kira sertifikalari

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Üstadım teşekkür ederim, maalesef bir işe daldım ve alım saatini kaçırdım. Ziraat 16.00’dan sonra sadece KVBA almaya izin veriyor, onu da ben almadım. Parayi borsadaki hesabima attım, inşallah oradan küçük de olsa bir repo yaparlar

3.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Endeks 12:30 'dan sonra 109.200 üstüne atarsa rahatlar biraz ama atmazsa düsüs derinleşebilir
    Hisse fonlarinda olanlar dikkat..
    Benden bugünlük bu kadar..
    109.200 seviyesini takip ediyoruz

4. almış bulunduuğum fonlar:
    GMA, TTE, TTA, ZPE, TZT, AFT, AKE, YBE... olumlu ya da olumsuz yorumlarınızı beklerim...

5.  Alıntı Originally Posted by istanbullu1963 Yazıyı Oku
    almış bulunduuğum fonlar:
    GMA, TTE, TTA, ZPE, TZT, AFT, AKE, YBE... olumlu ya da olumsuz yorumlarınızı beklerim...
    Biraz riskli bir portföy olmuş gibi geldi bana. Ama benim iki tane gözdem GMA ve AFT sizde de var. Bu iki fon gerçekten iyi bence, diğerleri hakkında arkadaşlar da yorum yapacaklardır

6. supremegod yanıt için teşekkürler.... evet biraz riskli oldu ama 5 yıllık getiriler gayet iyi gibi geldi bana... tabii tekrar olur mu ayrı konu... 2 fonumuz ortakmış... inşallah iyi getiriler olur... diğer arkadaşlar da umarım yazarlar biseyler... teşekkür ederim... bol kazançlar...

7. Arka odaya girmeden 109.275 😀
    Piyasa yapici ile ayni düsünüyoruz
    Yarin daha hacimli bir gün olur

8. GMR MPS fonlarını giriş yaptık umarım düşüş çok devam etmez yoksa erkenden cıkmak lazım [emoji28]

ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 562/1001 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •