Sayfa 562/1002 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 4,489 - 4,496 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by sartorius Yazıyı Oku
    merhaba ak yatırım bende 2,5 katı teminat istiyor,diger kurumlarda durum nedir aslında herkes buraya yazsada kurumları tanısak kim dost kim müşterisini sıkıştırıyor bilsek
    Bende kendimi ayrıcalıklı hissetmiştim aynı mesaj banada geldi. Yuh dedim

Deøerli Müæterimiz, Kurumumuzca V¡OP hesabìnìzda baælangì¿ teminatì seviyeleri, Takasbank ìn belirlemiæ olduøu güncel Span parametrelerinin 2,5 katì olacak æekilde uygulanacaktìr. Belirtilen deøiæiklikler 29.12.2021 Çaræamba gün baæì itibarìyla ge¿erli olacaktìr.Bilgilerinize sunarìz. Ak yatırım....

Birde öyle bir ayarlıyorlarki saolsunlar ani düşüş ve çıkışlarda hiç bir şekilde işlem yapamıyorsun. Teknik arzaya geçiyor.

Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Değerli dostlar lütfen çok kazanıcaz diye kredili çalışmayın , kimsenin aracı kurumları zora sokmaya hakkı yok.Paran kadar konuş derler.Yani kendinizede eziyet etmeyin , para bu kolay kazanılmıyor.Para kaybetmektense , para kazanmamayı tercih edrim.
    sn sazeli,kendimize eziyet falan etmiyoruz,sadece oyun kuralına göre oynanmalı,iyi viopçu zaten teminat yönetmesini bilir bu işin kalbi teminat yönetimidir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
     Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Neden ek teminat isterler?
    Bunun tek bir sebebi olacağını sanmıyorum.. ama özünde siyasi iktidarın özellikle USD TL kontratlarında kaldıraçlı işlemler açılmasını istemediğini tahmin ediyorum. ana sebep bence budur..(kaldıraçlar aşama aşama usd tl de 1 e 12 lerden nerdeyse 1 e 5 lere hatta altına düştü)
    diğer ihtimaller ise aşırı hareketli piyasada herkesin bileceği üzere yüksek kaldıraçlı hesaplar çok kolay patlatılabilir. aracı kurum kendi viop müşterisinin batmasını istemez..kendisine sürekli komisyon geliri elde edecek işlemler yapmasını ister.
    eğer volatil piyasada teminatlar düşük tutulursa müşterinin açacağı yüksek kaldıraçlı pozların onun hızlıca yokolmasına yolaçabileceğini düşünüyor olabilirler.
    tabi burada işin profesyonelleri de bu durumdan haliyle rahatsız olacaktır.

4.  Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    Vs vs

VOB yapmayin..

Adios.
    Üstad boşuna demedi batarsınız. Adam bugünleri görerek söylüyor. Kalp gözü açık.

Bu bir ayda viopla ilgili yapılan değişiklikler salağa çevirdiği kesin.

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Viop topiği bu forumun göz bebeği ve bu forum alemin göz bebeği ..

Defalarca yazdım gelin keyif yapın..yazın ,çizin ama gereksiz yere sataşamayın birbirinize

Yeminle çok üzülüyorum gün boyu okuduklarımı ..hepsi değerli şahıslar ..hemen hemen hepsi benim eski dostum ..yapmayın ..iyi olun ..bak rica ediyorum borsadır düşer yükselir iner çıkar ..kırmayın birbirinizi ..iki günlük dünya değmez inan
    Kim kavga etmiş. gündüze ne olmuş bakmadım daha. Sondan başa doğru gidiyom

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    hayır bir de şu var...taminat böyle 5-6 bin TL olursa viop un ne esprisi kalıyor? buradaki 10 kaldıraç işi rafa kalkmış oluyor...
    Zaten dandik olan bir piyasamız var her gün yeni bir uygulama çıkıyor..Sonra yabancı da gelmez yerli de..%20 tavan taban bile rafa kalktı..devre kesici falan..Neye el attılarsa laciverte boyadılar..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

7.  Alıntı Originally Posted by sartorius Yazıyı Oku
    sizin kurum ak yatırımmı anlayamadım,birde müşteriye göre teminat varsa vay halimize,amaç eski vadeyi kapatıp yeni vadeye geçerken daha az kontrat açılması yani 5000 puan kafana 50 kontratla yediysen yeni vadeye 20-25 kontrat açmanı istiyor 5000 puan geri gelse bile zarar çıkmıyor
    ekleme yaptım yazım, benim kurum yfas.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8. yabancı medyada TÜİK verileri haber yapılmış..tahkim vs. Olabilir mi deniyor

Sayfa 562/1002 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •