Sayfa 563/564 İlkİlk ... 63463513553561562563564 SonSon
Arama sonucu : 4505 madde; 4,497 - 4,504 arası.

Konu: ZOREN - Zorlu Enerji

1.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Ben bu hissedeyim orda olsam onlarida uyarrdim . Dertlenme . Herkes sizin gibi fiyat 3.5 2.5 3.54 de 5 milyon ky var diye bakmiyor .

.
    Bu yazınla benim yazdıklarımı anlamadığını bir kez daha göstermiş oldun, 20 yıl borsada boşuna vakit harcamışsın...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Kendinizi cok onemsemeyin arkadaslar. Parayla satin alamayacaginz tek sey zamandır . Zamanı bol insandan uzak durun .

Iyi uykular .
    Halbu ki kendinizi çok önemsemeyin demiştim.

3.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Hocam yanlış anlamada yaş heralde 50 üzeri. Beklemek marifrt değil ki . Biz zamanı satın almak için para kazanırız.

Sız zamanınızı satıp para bekliyorsunuz.
     Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Kendinizi cok onemsemeyin arkadaslar. Parayla satin alamayacaginz tek sey zamandır . Zamanı bol insandan uzak durun .

Iyi uykular .
    5 Ağustosta parayı zamanı satın almak için kazanıyoruz diyordun demek ki zaman seni değiştirmiş...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    5 Ağustosta parayı zamanı satın almak için kazanıyoruz diyordun demek ki zaman seni değiştirmiş...

Herkes aynı şeyi okur farklı anlar. Zamanı satın almak demek ; geçmişini anını parayla satın alamazsın demek , yani para kazanırız o anı yaşarız. O anı harcayıp para beklemeyiz.

Sen para kazanmak için beklersin 3 yıl. Geçen 3 yılı yerine koyamazsın yani paranla zamanı satın alamazsın.

Bende paramı o an değerlerim kaçıracak boş zamanım olmaz. Paramla o anı yaşarım yani anı satın alırım . Beklemem zaman geçsin param artsın.

Bu saatte bile böyle olduğuna göre zamanın çok

5. Neyse bir daha yazmam. Benden başka bilgi veren şirketle görüşen fikir sunanda yok zaten.

Beni ürküten iki şey birincisi ufak ufak iştirak satışları yapması ürkütmeden .

İkinciside usd bazlı 25 senenin altında olması. Başka hiçbiryerde yok böyle bir durum. Birde bist 50 den yeni cıktı ona rağmen alt pazar olsa hadi neyse deriz öyle durumda yok.

Beklentim nşa da 28 lira 3 sene. Olması gerekende 150 ile 200 arası bence.

Herkese bol şans.

Enerji de bir şey olmasa bile vestelde kesin bir şeyler olacak son iki gündür değişik işşemler var vakıf ziraat sanki birilerini mallandırıyor

Beyler yapmayın papaza kızıp oruç mu bozulur

8. Bir şey bekliyor sanki...

Sayfa 563/564 İlkİlk ... 63463513553561562563564 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •