Sayfa 564/993 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614664 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 4,505 - 4,512 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Atma,80 yılının haziran ayında yurt dışına uçtum,yani kaçtım kaçırdılar vs,merkez bankasına gittim döviz yoktu,iş bankasına yönlendirdiler,oda en fazla 200 dolar veriyorlardı,ne mok yapacağım o parayla,1000 mark aldım gurbetçilerden öyle gittim,70 cente muhtaç olan ülkede döviz ne arasın ???,dahasıda var önceleri belirtmiştim evrenin ve özalın sigortanın paralarına çöktüğünü onu es geçtim para bulamadıkları için
     Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Abi, Paul Volcker isminde bir abimiz vardı, bilir misin ��
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    adamın kaç yaşında olduğunu ve nerelerde yaşadığını biliyor musun..?
    1980 yılında amerika'da çalışıyor ve bahsettiği oranlarda faiz alıyor olabilir..
    Adam resmen %20 vermiş
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Adam resmen %20 vermiş
    65 yaş üstü olup ta o yıllarda amerikada çalışmış tanıdığım insanlar var
    adamların federal funds rate % 20 idi 1980 yılının son çeyreğinde..

65 yaş üstü olup ta o yıllarda amerikada çalışmış tanıdığım insanlar var
    adamların federal funds rate % 20 idi 1980 yılının son çeyreğinde..
    https://tradingeconomics.com/united-...etric%20models.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    578
    Sasa bugünde taban yazmış açılışta %10 ,investe moral veriyorlar.en azından yarın hafta sonu iki gün taban olmayacak iyi tarafindan bakın diyorlar.herdaim olan oluyor çok dillenince malüm.

5. 3 gün arayla süper loto 187 milyon tl, sayısal da 180 milyon tl ikramiye verdi
    peki çıkması rastlantı mı değil, aylardır devreden 2 ikramiyenin aynı hafta çıkması milyarda bir ihtimal
    adamlar milli piyango biletleri satılabilsin diye sayısal ve superde büyük ikramiyeyi birilerine çıkardı
    vatandaş 50-100-200 tl vererek m.piyangoda şans denemek yerine kolonuna 4 tl. vererek
    piyangodaki büyük ikramiyeye yakın bir meblağa loto ve superde şansını deniyordu lakin
    milli piyango satışından gelecek tahsilat hem çok muazzam hem yılda bir kez, ne yapılması lazım
    aylardır çıkmayan 2 büyük ikramiyeyi birilerine çıkaralım ki vatandaşın tek umudu yılbaşı piyangosu kalsın
    yılbaşı bileti alacaklar bir kere daha düşünün derim karşınızda milyarda bir ihtimali gerçekleştiren bir kurum var..

3 gün arayla süper loto 187 milyon tl, sayısal da 180 milyon tl ikramiye verdi
    peki çıkması rastlantı mı değil, aylardır devreden 2 ikramiyenin aynı hafta çıkması milyarda bir ihtimal
    adamlar milli piyango biletleri satılabilsin diye sayısal ve superde büyük ikramiyeyi birilerine çıkardı
    vatandaş 50-100-200 tl vererek m.piyangoda şans denemek yerine kolonuna 4 tl. vererek
    piyangodaki büyük ikramiyeye yakın bir meblağa loto ve superde şansını deniyordu lakin
    milli piyango satışından gelecek tahsilat hem çok muazzam hem yılda bir kez, ne yapılması lazım
    aylardır çıkmayan 2 büyük ikramiyeyi birilerine çıkaralım ki vatandaşın tek umudu yılbaşı piyangosu kalsın
    yılbaşı bileti alacaklar bir kere daha düşünün derin karşınızda milyarda bir ihtimali gerçekleştiren bir kurum var..
    Zarlar yani toplar hileli mi acaba? Olasılık hesabı yapalım desek Error verir.

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Zarlar yani toplar hileli mi acaba? Olasılık hesabı yapalım desek Error verir.
    ihtimal trilyonlarda bir de çıkabilir dediğiniz gibi error de verebilir..

Sayfa 564/993 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •