-

Originally Posted by
refaba
Atma,80 yılının haziran ayında yurt dışına uçtum,yani kaçtım kaçırdılar vs,merkez bankasına gittim döviz yoktu,iş bankasına yönlendirdiler,oda en fazla 200 dolar veriyorlardı,ne mok yapacağım o parayla,1000 mark aldım gurbetçilerden öyle gittim,70 cente muhtaç olan ülkede döviz ne arasın ???,dahasıda var önceleri belirtmiştim evrenin ve özalın sigortanın paralarına çöktüğünü onu es geçtim para bulamadıkları için

Originally Posted by
effendy75
Abi, Paul Volcker isminde bir abimiz vardı, bilir misin

Originally Posted by
realities
adamın kaç yaşında olduğunu ve nerelerde yaşadığını biliyor musun..?
1980 yılında amerika'da çalışıyor ve bahsettiği oranlarda faiz alıyor olabilir..
Adam resmen %20 vermiş
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
Adam resmen %20 vermiş
65 yaş üstü olup ta o yıllarda amerikada çalışmış tanıdığım insanlar var
adamların federal funds rate % 20 idi 1980 yılının son çeyreğinde..
-

Originally Posted by
realities
65 yaş üstü olup ta o yıllarda amerikada çalışmış tanıdığım insanlar var
adamların federal funds rate % 20 idi 1980 yılının son çeyreğinde..
https://tradingeconomics.com/united-...etric%20models.
-
Sasa bugünde taban yazmış açılışta %10 ,investe moral veriyorlar.en azından yarın hafta sonu iki gün taban olmayacak iyi tarafindan bakın diyorlar.herdaim olan oluyor çok dillenince malüm.
-
3 gün arayla süper loto 187 milyon tl, sayısal da 180 milyon tl ikramiye verdi
peki çıkması rastlantı mı değil, aylardır devreden 2 ikramiyenin aynı hafta çıkması milyarda bir ihtimal
adamlar milli piyango biletleri satılabilsin diye sayısal ve superde büyük ikramiyeyi birilerine çıkardı
vatandaş 50-100-200 tl vererek m.piyangoda şans denemek yerine kolonuna 4 tl. vererek
piyangodaki büyük ikramiyeye yakın bir meblağa loto ve superde şansını deniyordu lakin
milli piyango satışından gelecek tahsilat hem çok muazzam hem yılda bir kez, ne yapılması lazım
aylardır çıkmayan 2 büyük ikramiyeyi birilerine çıkaralım ki vatandaşın tek umudu yılbaşı piyangosu kalsın
yılbaşı bileti alacaklar bir kere daha düşünün derim karşınızda milyarda bir ihtimali gerçekleştiren bir kurum var..
-

Originally Posted by
realities
3 gün arayla süper loto 187 milyon tl, sayısal da 180 milyon tl ikramiye verdi
peki çıkması rastlantı mı değil, aylardır devreden 2 ikramiyenin aynı hafta çıkması milyarda bir ihtimal
adamlar milli piyango biletleri satılabilsin diye sayısal ve superde büyük ikramiyeyi birilerine çıkardı
vatandaş 50-100-200 tl vererek m.piyangoda şans denemek yerine kolonuna 4 tl. vererek
piyangodaki büyük ikramiyeye yakın bir meblağa loto ve superde şansını deniyordu lakin
milli piyango satışından gelecek tahsilat hem çok muazzam hem yılda bir kez, ne yapılması lazım
aylardır çıkmayan 2 büyük ikramiyeyi birilerine çıkaralım ki vatandaşın tek umudu yılbaşı piyangosu kalsın
yılbaşı bileti alacaklar bir kere daha düşünün derin karşınızda milyarda bir ihtimali gerçekleştiren bir kurum var..
Zarlar yani toplar hileli mi acaba? Olasılık hesabı yapalım desek Error verir.
-

Originally Posted by
EGEDUK
Zarlar yani toplar hileli mi acaba? Olasılık hesabı yapalım desek Error verir.
ihtimal trilyonlarda bir de çıkabilir dediğiniz gibi error de verebilir..
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri