Sayfa 565/805 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 4,513 - 4,520 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Ortak sen yenisin bize gore kaybin bizler kadar degil , son 7-8 aydir buradasin sen . Cemal Bey , sayin Karani falan bizler Agir kazik yiyen ekipteyiz . Umarim 2 sene sonra Boyle olmaz ama olursa bizden farkli olmazsin sende ne yazik ki .
    Siteye gelişim olarak öyle de 2 buçuk senedir hissedeyim yediğim kazık az değil yani 2 dolar maliyetim var tradeleri saymazsam hala zarardayım anlayacağın kaçırdığımız balıkları saysak zaten battık

2. 2 dolar olsaydi dakika durmazdim diyecem de ona bile yuzde 40 lazim enflasyon etkisini de katarsam 3.3 dolar benim 3-4 seneye zor cikar bana giren .

3. Toksik ortam diyen guzel kardesimi sahneye davet ediyorum , keske bunu yazmak zorunda kalmasaydim siz hakli olsaydiniz. Endeks zirvedeyken bunu yapan sirketin yarin duzeltme yaptiginda yapacaklarini siz dusunun . CEO nun anlattigi masallari 19 aydir dinliyoruz, oncesinde Murat Gigini dinledim 15 ay da . Ama bu sirket bu maalesef . Umarim yakin zamanda 40-50 tl olur da senden ozur dilerim

4.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    2 dolar olsaydi dakika durmazdim diyecem de ona bile yuzde 40 lazim enflasyon etkisini de katarsam 3.3 dolar benim 3-4 seneye zor cikar bana giren .
    Hayırlısı ortak inşallah hepimiz karla ayrılırız

5.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Toksik ortam diyen guzel kardesimi sahneye davet ediyorum , keske bunu yazmak zorunda kalmasaydim siz hakli olsaydiniz. Endeks zirvedeyken bunu yapan sirketin yarin duzeltme yaptiginda yapacaklarini siz dusunun . CEO nun anlattigi masallari 19 aydir dinliyoruz, oncesinde Murat Gigini dinledim 15 ay da . Ama bu sirket bu maalesef . Umarim yakin zamanda 40-50 tl olur da senden ozur dilerim
    yav kardeşim bu hisse on numara beş yıldız toksikliği haketmiyor mu dedik. Faydasız dedim. Bundan sonrası için daha iyileri olur inşallah. Keşke görünüm kötüleştiğinizde değişim yapsaydınız. Önümüzdeki çeyrekler dönüş başlar inşallah.

Bununla beraber hem beceriksiz diyorsunuz şirket sahipleri şirketle ilgilenmiyor diyorsunuz hem de para kaçırıyolar diyorsunuz. Burada bir tutarsızlık var. Ayrıca geçmişte niçin kaçırmadılar? Vardır yanlışları bilemiyorum ama kârlar geldikçe burası da fiyatlar umarım.

Beni vioptan sonraki bilançoya kadar az bir miktar taşıyayım mı diye düşünürek foruma baktım. Daha önce de aklımdaydı ama elim rahat değildi. Gönül isterdi 20 lerden çıkarken alalım.

6. Sayin eneshg
    Hem beceriksiz hem hirsiz . Eger rahatsizlik duymuyorlarsa gidisattan belli ki el altindan bir yerlerden odemelerini londrada ev ya da deniz Asiri hesaplarda aliyorlardir . Neyse sana takiliorum ben ciddiye alma , soyle 50
    Tl falan olsun senden ozur dileyecegim burada kaybolma bi yere

7. Bu arada gecmiste de kacirmislar benden onceki ortaklar toren gazda donen dumenleri anlatsin o daha eski mevzu . Ben Socar polymer ve bilancolarda donen dumenleri belirtiyorum surekli . Bunun yaninda yatirimcilarin gozlerinin icine baka baka soyledikleri yalanlara sahit olduk hep birlikte . Madem Boyle bi baski var umarim yukari olur yonumuz. Umut fakirin ekmegi nasil olsa

MaxiMetu kardeşim kötüledikçe daha çok alasım geliyor.. Yine aldım tabiki 27.68 den çerezlik 140 lot ilave.. Benim çok hedefim yok.. Borsa da 26 yılda hedefledikleriimi başardığım için artık oyun oynar gibi geliyor borsa.. Ama bu endeks tekrar 77.777 ye geldiğinde sabırlı gençlerden (çok nadir) yeni zenginler çıkacak.. Tabi öyle 2026 - 2032 sonunu bekleyebilenlerden çıkacak bu yeni kazananlar.. Yoksa alsat çorbacısı olarak kalırsınız bu kurtlar vadisinde

Sayfa 565/805 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •