Sayfa 566/774 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576616666 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 4,521 - 4,528 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    senin beğenmedin sisteme gıptayla bakıyor abd, bak akp iktidarının bataktan çıkardığı sosyal güvenlik sistemini kopya etmeye çalışıyor abd,

siz nasıl oturttunuz nasıl işliyor sistem binlerce emekliye nasıl maaş ödüyorsunuz milyonlarca hastanın ilacı masrafı nasıl karşılanıyor, sağlıklı olarak milyonlarca ssk ve bağkur primlerini nasıl topluyor gerektiği zaman nasıl yapılandırıyorsunuz sistemi işler halde nasıl tutuyorsunuz diyorlar

evet akp iktidarının belkide en büyük hizmetidir bu sgk daki yeniden yapılandırma ve sgk yı bataktan çıkarıp işler hale getirme hizmet eder hale getirme,

bakıyorum devlet hastaneleri tıkır tıkır işliyor, ameliyat olmak isteyen tedavi olmak isteyen karşılık buluyor hemen, ilacını eksiksiz alıyor düşkün olanın ayağına gidiyor hizmet, yatalak hastasına bakmak zorunda olan erkek ve kadınlar için aylık maaş bağlanıyor ayrıca evde bakım hizmeti var

bunlar azımsanamayacak reformlardır bunun goy goyu olmaz ,yarın başına bir sağlık problemi gelir gider devletine muhtac olursun nankörlük etme

bakıyorum 80 lerde 90 larda korkunçtu sağlık sistemi mahkeme kapısı gibiydi hastaneler, ameliyat günü gelmeden ilacını alamadan ölüyordu insanlar

nankörlük etmemek gerek

daha iyisini yapabilirim diyorsan koy ortaya tezlerini, ama geyik muhabbetine sarıyorsunuz işi boş

sabah akşam goy goy, yol yapıyor köprü yapıyor adamlar hem geçiyosunuz üstünden hemde yok şöyledir yok böyledir

ben istanbul bursa arasını ayda en az 2 kez gidip gelen biriyim, yani çevre yolu osmangazi köprüsü ve yavuz sultan selim köprüsü sayesinde ticari aracımla istanbul bursa arasında sadece istanbulun içine girmek ve çıkmak için yollarda harcadığım günü birlik gidiş geliş ort.7 saati 4 saate indirdim bana kalan 3 extra saat var artık ve bu 3 saati müşterilerime ulaşmak için harcıyorum

çok memnunum gece yarısına kalmadan evime aileme kavuşabiliyorum, yavuz sultan selim köprüsünden şu anda günlük ort. 120 bin araç geçiyor ve bu rakam osmangazi köprüsün de şu an 20 binden fazla ve giderek artacaktır, ben kullanan biri olarak her hafta bu yoğunluğun dahada arttığına şahidim

allah devletimize milletimize zeval vermesin
    Söylenenler güzel ama bir de yaşayanlardan dinleseniz. Teyo pehlivan gibi anlatmışsınız.

2.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Söylenenler güzel ama bir de yaşayanlardan dinleseniz. Teyo pehlivan gibi anlatmışsınız.
    Arkadaş galiba devlet hastaneleri yerine özel hastaneleri gezmiş. Hiç bir şeyden haberi olmadığı bes belli. Bu gün gidin istanbulda ki bir devlet hastanesine bakalım size ne zamana ameliyat günü veriliyor. Hemde acil bir durum olsa bile.

Ne Mutlu Türküm Diyene

3.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    senin beğenmedin sisteme gıptayla bakıyor abd, bak akp iktidarının bataktan çıkardığı sosyal güvenlik sistemini kopya etmeye çalışıyor abd,

siz nasıl oturttunuz nasıl işliyor sistem binlerce emekliye nasıl maaş ödüyorsunuz milyonlarca hastanın ilacı masrafı nasıl karşılanıyor, sağlıklı olarak milyonlarca ssk ve bağkur primlerini nasıl topluyor gerektiği zaman nasıl yapılandırıyorsunuz sistemi işler halde nasıl tutuyorsunuz diyorlar

evet akp iktidarının belkide en büyük hizmetidir bu sgk daki yeniden yapılandırma ve sgk yı bataktan çıkarıp işler hale getirme hizmet eder hale getirme,

bakıyorum devlet hastaneleri tıkır tıkır işliyor, ameliyat olmak isteyen tedavi olmak isteyen karşılık buluyor hemen, ilacını eksiksiz alıyor düşkün olanın ayağına gidiyor hizmet, yatalak hastasına bakmak zorunda olan erkek ve kadınlar için aylık maaş bağlanıyor ayrıca evde bakım hizmeti var

bunlar azımsanamayacak reformlardır bunun goy goyu olmaz ,yarın başına bir sağlık problemi gelir gider devletine muhtac olursun nankörlük etme

bakıyorum 80 lerde 90 larda korkunçtu sağlık sistemi mahkeme kapısı gibiydi hastaneler, ameliyat günü gelmeden ilacını alamadan ölüyordu insanlar

nankörlük etmemek gerek

daha iyisini yapabilirim diyorsan koy ortaya tezlerini, ama geyik muhabbetine sarıyorsunuz işi boş

sabah akşam goy goy, yol yapıyor köprü yapıyor adamlar hem geçiyosunuz üstünden hemde yok şöyledir yok böyledir

ben istanbul bursa arasını ayda en az 2 kez gidip gelen biriyim, yani çevre yolu osmangazi köprüsü ve yavuz sultan selim köprüsü sayesinde ticari aracımla istanbul bursa arasında sadece istanbulun içine girmek ve çıkmak için yollarda harcadığım günü birlik gidiş geliş ort.7 saati 4 saate indirdim bana kalan 3 extra saat var artık ve bu 3 saati müşterilerime ulaşmak için harcıyorum

çok memnunum gece yarısına kalmadan evime aileme kavuşabiliyorum, yavuz sultan selim köprüsünden şu anda günlük ort. 120 bin araç geçiyor ve bu rakam osmangazi köprüsün de şu an 20 binden fazla ve giderek artacaktır, ben kullanan biri olarak her hafta bu yoğunluğun dahada arttığına şahidim

allah devletimize milletimize zeval vermesin
    onun için 65 tl düşürdüler bırak 120 bini 40 bin arac geçmesi lazımdı günlük o bile olmuyor sen neyden bahsediyorsun..
    yakında ido sözleşmesini fes edip herkes osmangaziden geçecek derlerse şaşmayın..
    şu 40 bin araç eski fiata göre hesapedilmiş şimdi enaz 70 bin araç geçerse devletin kasasından para çıkmayacak yoksa yüklenici firma için sorun degil devlet garantisi var ister geç ister geçme .. köprü fahiş fiata ihale et ve kamuyu zarara ugrat ne güzel yatırım..
    ZIR-DELİ Y.T.D

4. Bu ay iki kez izmir'e gittim vede feribotlar tıklım tıklımdı. Köprüye rağbet yok.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by herseyeragmen Yazıyı Oku
    Arkadaş galiba devlet hastaneleri yerine özel hastaneleri gezmiş. Hiç bir şeyden haberi olmadığı bes belli. Bu gün gidin istanbulda ki bir devlet hastanesine bakalım size ne zamana ameliyat günü veriliyor. Hemde acil bir durum olsa bile.

Ne Mutlu Türküm Diyene
    Benim yaşadığım ilde artık hastaneden sıra almak her babayiğidin harcı değil. Kızım lösemi ben neler çektiğimi bilirim. Karım bi randevu almaya kalktı 1 ay sonrasına gün verdiler. Aloooo neyin kafasını yaşıyorlar bunlar ya...

6. yavuzdan geçen araç yalovaya gelene kadar 2 satı geçiyor bogaziçinden geçerse iki saat önce yalovaya geliyor..senin yavuza yakın ise faydalı olur tabi ....birçok aracı oraya yönlendirdiklerini unutma otobüsler ve yük taşıyıcıları..tek taraflı bakma olaylara..?
    ZIR-DELİ Y.T.D

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    nasıl okuyosun anlamıyorum ki daha nasıl antıcam kardeşim, bak ne yazmışım ayda iki kez bursa istanbul tepiyorum, mal satıyorum istanbula ben

eski ulaşımla yeni ulaşımın arasındaki muazzam zaman kazanımını yazdım yukarda, kullanan benim yav ayda iki kere geçiyorum o köprülerden , bana en az yarım gün kazandırdılar, o yarım gün bana kaldı va çok yararını gördüm

eskiden 4 kere giderdim istanbula bir ay içinde bazende otelde kalırdım yetişmez di işim trafik iki köprü yetmiyordu, yalovada sadece arabalı vapura binebiliyor benim aracım büyük, denizden vıy vıy yalova gebzeyi geçmek 1 saatimi yiyordu bide dönüş kuyruksa yandık, şimdi kayar gibi gidiyorum istanbula kafam rahat, allah akp den razı olsun

hastane olayına gelince, tek bir gün 15 senedir özel hastanelere gitmeye ihtiyaç duyamadım, devletimin doktoruda ekipmanıda yetiyor artıyor milletime

o teyyo pehlivanlar oturdukları yerden ahkam kesip boyuna karalayanlar, otomatik karalama makineleri onlar çünki, işleri bu

ama kullanmaya gelince en önde onlar kullanır devlet babanın köprüsünü yolunu hastanesini

geçin bunları samimi olun
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

8.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Benim yaşadığım ilde artık hastaneden sıra almak her babayiğidin harcı değil. Kızım lösemi ben neler çektiğimi bilirim. Karım bi randevu almaya kalktı 1 ay sonrasına gün verdiler. Aloooo neyin kafasını yaşıyorlar bunlar ya...
    Dostum Allah şifasını verir inşallah kızınıza. Hastane işini bana sorun siz son bir senede çektiğim çileyi anlatamam size. Randevu almak için gece saat 12 de bilgisayarın başına oturuyorum ve 1 dakika içinde randevuyu aldım aldım yoksa hemen doluyor. Tabi alacağım randevu en erken 15 gün sonrası için. Diyelim ki şanslıyım ve aldım. Gidiyorum hastaneye doktor yok olsa da git tahlil yaptır sonra randevu al gel diyor sonra randevu al alabilirsen.

Ne Mutlu Türküm Diyene

Sayfa 566/774 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576616666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •