Sayfa 566/999 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576616666 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 4,521 - 4,528 arası.

Konu: Viop LVII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Günün dibini işaretleyelim 11512 ile sindoma abi

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tohatlı dayucuğum dipten lönklemişin, seni silkeleyip düşürmem imkansız bugün
    Ama bi şansımı deniycem

Günün tepesini işaretleyelim bağri 11656 ilen
    Sabahtan akşama kadar benim işaretlediğim yerde oyalanıp durdu, başka gün büüyle hem dibi hem tepesini aynı anda yazmam gıymatımı bilin
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    yalnız çıtak sabah beri 3 kez 640-650'den döndü. Bir kez daha denerse kayışı fena koparırlar. Bir anda 11.800 lere basar bu.
    Etti 4.
    Du bakali n'olcak?

3. ulen ne lunapark yapmışlar en son sıgaraya kasnak attırır
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. Akşam pazarı ucuzluğu olsun herkes evine ekmek götürsün manif dayu çoluk çocuk aç perişan
    Hamdım Piştim Yandım

5. Anayasa Mahkemesi'nin varlık yönetim şirketlerine tanınan süresiz harç muafiyetini iptal etmesi, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in muafiyet ve istisnaların gözden geçirileceğine dair açıklamalarıyla birlikte, birçok kurum için tehlike çanlarının çalmasına neden oldu. Mali Hukuk Uzmanı Prof. Dr. Murat Batı, bu kararın diğer muafiyetlere de emsal teşkil edebileceği konusunda uyarıyor.

https://karar.com/guncel-haberler/pr...dadina-1868701
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Akşam pazarı ucuzluğu olsun herkes evine ekmek götürsün manif dayu çoluk çocuk aç perişan
    böyle iyi gidiyor. aşağıda gelmeyen emirlerim var.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Akşam pazarı ucuzluğu olsun herkes evine ekmek götürsün manif dayu çoluk çocuk aç perişan
    bedavadan az pahalı olsun dimi
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sabahtan akşama kadar benim işaretlediğim yerde oyalanıp durdu, başka gün büüyle hem dibi hem tepesini aynı anda yazmam gıymatımı bilin
    dayuuu sahtekar palayı görüyon mu.....hızlı değilsen sana para yok diyor.....

Sayfa 566/999 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576616666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •