Sayfa 567/981 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 4,529 - 4,536 arası.

Konu: Viop LVIII

bilal bile vergi vermemiş. koç neden versin..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın da vergi ödemediği ortaya çıktı!

https://www.youtube.com/watch?v=m1az9p1hYR0

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Pazartesi %+3 üzeri kapanış bekliyorum...
    Teknik, temel falan değil, işlemez..
    SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Benim de Vadelide Long Spotta malım ve alış için 2 aydır parkta bekleyen param olmasına ragmen %3 primi çok iddialı buldum, Viop30 daki pozisyonlara göre bu yükseliş haber olmadan zor görünüyor, jeopolitik gerginliği azaltacak iddialı bir haber gelirse ancak mümkün olur, Ağustosun son haftası pozisyonların kapanıp yeni vadeye taşınmasıyla bir yükseliş olabilir!

4.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Benim de Vadelide Long Spotta malım ve alış için 2 aydır parkta bekleyen param olmasına ragmen %3 primi çok iddialı buldum, Viop30 daki pozisyonlara göre bu yükseliş haber olmadan zor görünüyor, jeopolitik gerginliği azaltacak iddialı bir haber gelirse ancak mümkün olur, Ağustosun son haftası pozisyonların kapanıp yeni vadeye taşınmasıyla bir yükseliş olabilir!
    Vakıfbank da ki adam cuma günü o kadar malı boşuna sattı...
    Pazartesi artık dizlerini döver durur bu durumda.
    + 3 iyiymiş...

5.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Pazartesi %+3 üzeri kapanış bekliyorum...

Teknik, temel falan değil, işlemez..

Hissi kablel vuku,..
    Kağıdı öldürmenin de sınırı var.. Pala..

Poz. İcabı.. Long 45 adet poz.
    Xbank ve froto long, 15 kontrat

Dip denerse 150 kontrat ilave long açarım..

(yatırım tavsiyesi değildir, batan paramdam sorumluluğum var, o kadar)

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Borsayı yönlendirenlerin amacı fiyatı yukarı çekmek ya da aşağı çekmek değil, kendilerinden olmayanların ellerindeki parayı almaktır. Yaklaşık 3 senedir borsayı hep yukarı sürdüler ve şirketlerin fiyatı pahalı hale geldi diye sort açanların üstüne oynadılar. Özellikle bankalarda sort açanları batırmak için ellerinden geleni yaptılar. Bu esnada insanlarda "Atom bombası atsan bu borsa düşmez" algısını yarattılar. Etrafınızda şu an kaç kişi akbank'ta, garanti'de veya endeks 30'da şort? Etrafınızdakilerin kaç tanesi long? Özetle ben pala'nın şortta olduğuna, piyasanın long'da olduğuna inanıyorum. Pala şort ise borsanın yönü ne olur?

6.  Alıntı Originally Posted by ahfado Yazıyı Oku
    Vakıfbank da ki adam cuma günü o kadar malı boşuna sattı...
    Pazartesi artık dizlerini döver durur bu durumda.
    + 3 iyiymiş...
    bildiğinden yapmamıştır, oturup bir ''rızık analizi'' yapmışlardır,..

kazanç olursa şu,
    ama kayıp olursa bu,

bu riskin sonucunda kayıp fazla hesaplamışlarsa,...oy birliğiyle

yani ne bilecekler,...
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

7. İran dilberi ğeçti yaw, reyting rekorları kırıyor
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8.  Alıntı Originally Posted by sofist_11 Yazıyı Oku
    Borsayı yönlendirenlerin amacı fiyatı yukarı çekmek ya da aşağı çekmek değil, kendilerinden olmayanların ellerindeki parayı almaktır. Yaklaşık 3 senedir borsayı hep yukarı sürdüler ve şirketlerin fiyatı pahalı hale geldi diye sort açanların üstüne oynadılar. Özellikle bankalarda sort açanları batırmak için ellerinden geleni yaptılar. Bu esnada insanlarda "Atom bombası atsan bu borsa düşmez" algısını yarattılar. Etrafınızda şu an kaç kişi akbank'ta, garanti'de veya endeks 30'da şort? Etrafınızdakilerin kaç tanesi long? Özetle ben pala'nın şortta olduğuna, piyasanın long'da olduğuna inanıyorum. Pala şort ise borsanın yönü ne olur?
    Yumurta sorusu ğibi olmuş,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 567/981 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •