Sayfa 569/1040 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon
Arama sonucu : 8319 madde; 4,545 - 4,552 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

1. Gumuse yazdim ama, nispeten burayla da baglantili.

Alıntı Originally Posted by jah Yazıyı Oku
    SLV musteri kontratini degistiriyo, hic te anons etmeden, Gamestopcilarin hafif gidiklamisi olay hemde. Oyle cok buyuk bisi de diil. ZeroHedge yakalamis. Link
    https://www.zerohedge.com/markets/si...=zh_newsletter

Degisiklik resmi asagida. Ozetle;

"If the short squeeze on GameStop caused fireworks among a few hedge funds on Wall Street, we hate to think what a short squeeze on the global silver supply will look like as hedge funds wake up to the possibility that SLV "cannot acquire sufficient silver acceptable for delivery to the Trust".

Ek 26837

2.  Alıntı Originally Posted by Tasarrufcu Yazıyı Oku
    Aynı kanaatteyim.
    Hatta düşmesini daha iyi bulurum.
    Daha ucuza daha çok gr alma şansımız oluyor
    atacak kurşun kalmadı ki düşsede alsak er ryanın final sahnesinde çavuş mermi bitince beylik tabancasını atıyordu en son düşmana o derecedeyiz yani
    altında yükseliş durdu yada yeni yatırım araçlarına ayak uyduramıyor heralde gram altında son vagona binmişim kendi açımdan söylüyorum maliyeti düşük olup karda olanlar ayrı
    son iki yılın kar getirilerine baktığımızda altın getirisi iki yıllık enflasyona neredeyse eşit heleki gerçek enflasyona kıyaslamayı yorumsuz geçiyorum
    borsa %83 getirmiş gram altın %43 faiz ise %33 dolar ise %22 iki yıl yatırım için hiçte az değil gerçi dolar ve faiz yatırım aracımıdır tartışılır ytd... son olarak gramda baskı kuranlar umarım belalarını bulurlar ytd...

3. Dolar mı alayım altın mı derken, altın almaya karar verdim. Gümüş de güzel ama her yerde alınıp satılmıyor. Ama gram için 380-390 arasına gelirse alırım. Birde asla fiziki almam, taşıması alıp satması büyük dert. Fiziki alanların halini gördük, düşerken sat al yapamadı. Şimdi 380-390 gelirse bizimdir, gelmezse bizim değildir.

4. Altın şuan 400TL altını zorluyo.
    Bakalım nereye kadar düşer

5. Üfleme o kadar şiddetli ki Nikkei bile 1989 rekoruna yaklaşıyor..
    Hala Evrenimizin şişmediğine inananlar taş kesilsin!...

6. Ne zaman mart yaklaşsa ve vergi için para biriktirmeye başlasam, dolar ve altın düşüyor.
    Onlar düşüyor ben alamıyorum, ben alamıyorum onlar düşüyor.

Şeytan diyor ki önümüzdeki yıl ocakta altın boz, martın sonunda geri alırsın.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

7.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Ne zaman mart yaklaşsa ve vergi için para biriktirmeye başlasam, dolar ve altın düşüyor.
    Onlar düşüyor ben alamıyorum, ben alamıyorum onlar düşüyor.

Şeytan diyor ki önümüzdeki yıl ocakta altın boz, martın sonunda geri alırsın.
    Önümüzdeki yıl farklı olacak,pek tavsiye etmem......
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

8. 450 de sormuştum, fiziki ile internet ne farkı var. Fiziki diye diye millete 530 dan beri taşıttırıyorlar. Dünde yazdım 380-400 arası alım yeri ama bir anda gitmez. Alacaklar dibi görmeli . Dip oluşması w şeklinde kendini belli eder. Fiyat uygun olursa bankadan 380 liraya alırız. Fiziki alıyorum fiziki alın, racıfeller geliyor doları bitirecek altına dayalı para çıkacak, şunlar alıyor bunlar alıyor diye diye %50 zarar ettiler.

Sayfa 569/1040 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •