valla ben maliyetim dusuk olsada kareli alip unutmam tabii kisisel tercihtir fakat bence al unutluk bi hisse degil asla ...
bu arada bu aksam yazdiklariniza yuzde yuz katiliyorum bu ogutleri dinleyen kazanir ...
ve cok dogru soylediginiz birsey daha var... ne kadar soylersek soyleywlim kisi kendi deneyimlemeden bazi seyleri icsellwstiremiyor ...
bunları 1 ay önce neden yazmadın
Dolar 2-3 ay önce nasıl zirveler yaptıysa ,
Şuanda aynısını endeks yapıyor .
Endeks te ve tahtalarda temel arayanlar bence boşuna aramasın.
Çoğu kağıt 1 ve 5 senelik çanaklarına gitti veya devam ediyor.
Trend değiştiren tahta çok nadir.
İşte öyle bir zaman gelecekki tahvil faiz leri ralliye kalkacak sıra ona gelecek
enflasyon 2 haneye çıkmış,
işsizlik uçmuş,
etrafındaki komşularla hep kavga .
Avrupa ile hep kavga ,
ihracat rakamları yerlerde ,
rezervler yerlerde ,
taze para girişi tırt ,
e nasıl yükseliyor bu borsa diyorlar
Bugun piyasda konuşulan varlık fonları hikayesi
E bunun içinde yabancı 1,5 milyar dolarlık hisse almış diyorlar oda herhalde Başkanlık la ekonomi uçucak diyor siyasetçiler onlarda bu yüzden alıyor herhalde.
İşin özü para kazandıkmı kazandık bu ne olduğu belli olmayan endekste , kazanamayıp hırs yapanlar bu satten sonra daha dikkatli hamle yapması gerektiğini düşünüyorum.
bence yanlis dusunuyorsunuz.... endeks su anda dolarin zirvelerde gezdigi herkesin dolar konustugu konumda degil .... daha o seviyelere gelmedi ....
diger siyasi tartismalari ise bu forumda gormek ygercekten hosuma gitmiyor ve sanirim yalnizda degilim .
bence sacro bu topigin altyapisini harika olusturmus ve cok kaliteli ilerliyor....
bence birakalimda burasi bir teknik paylasim topigi olarak kalmaya devam etsin ...
Sayın üstadlarım kusura bakmayın öncelikle,bu forumda teknik analiz konuşuluyor ama ben hala grafik işini çözemediğinden grafik koyamıyorum maaselef.sadece şunu sormak istiyorum.doas ema 200ü kıramadı bir türlü,çok agresif hareketler yapmaya başladı son günlerde,15temmuzdan beri hunharca satan citi son birkaç günde yaklaşık 3milyon lot topladı.acaba zamanı gelmedi mi?grafiği bu durumu destekler mi acaba?şimdiden herkese teşekkür eder,iyi geceler dilerim. Benim gibi acemi birinin demesiyle de kesinlikle kimse al-sat yapmasın.
Sancaktepe bel. Baskani facebook adresinden yayinlamis.7 mart saat 17 sularinda.acaba orge is aldimi bu ihaleden.
LG-H960 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım Ve Çizdiklerim sadece beni bağlar.Yatırım tavsiyesi değildir,olamaz...
Yer İmleri