valla ben maliyetim dusuk olsada kareli alip unutmam tabii kisisel tercihtir fakat bence al unutluk bi hisse degil asla ...
bu arada bu aksam yazdiklariniza yuzde yuz katiliyorum bu ogutleri dinleyen kazanir ...
ve cok dogru soylediginiz birsey daha var... ne kadar soylersek soyleywlim kisi kendi deneyimlemeden bazi seyleri icsellwstiremiyor ...
bunlarý 1 ay önce neden yazmadýn
Dolar 2-3 ay önce nasýl zirveler yaptýysa ,
Þuanda aynýsýný endeks yapýyor .
Endeks te ve tahtalarda temel arayanlar bence boþuna aramasýn.
Çoðu kaðýt 1 ve 5 senelik çanaklarýna gitti veya devam ediyor.
Trend deðiþtiren tahta çok nadir.
Ýþte öyle bir zaman gelecekki tahvil faiz leri ralliye kalkacak sýra ona gelecek
enflasyon 2 haneye çýkmýþ,
iþsizlik uçmuþ,
etrafýndaki komþularla hep kavga .
Avrupa ile hep kavga ,
ihracat rakamlarý yerlerde ,
rezervler yerlerde ,
taze para giriþi týrt ,
e nasýl yükseliyor bu borsa diyorlar
Bugun piyasda konuþulan varlýk fonlarý hikayesi
E bunun içinde yabancý 1,5 milyar dolarlýk hisse almýþ diyorlar oda herhalde Baþkanlýk la ekonomi uçucak diyor siyasetçiler onlarda bu yüzden alýyor herhalde.
Ýþin özü para kazandýkmý kazandýk bu ne olduðu belli olmayan endekste , kazanamayýp hýrs yapanlar bu satten sonra daha dikkatli hamle yapmasý gerektiðini düþünüyorum.
bence yanlis dusunuyorsunuz.... endeks su anda dolarin zirvelerde gezdigi herkesin dolar konustugu konumda degil .... daha o seviyelere gelmedi ....
diger siyasi tartismalari ise bu forumda gormek ygercekten hosuma gitmiyor ve sanirim yalnizda degilim .
bence sacro bu topigin altyapisini harika olusturmus ve cok kaliteli ilerliyor....
bence birakalimda burasi bir teknik paylasim topigi olarak kalmaya devam etsin ...
Sayýn üstadlarým kusura bakmayýn öncelikle,bu forumda teknik analiz konuþuluyor ama ben hala grafik iþini çözemediðinden grafik koyamýyorum maaselef.sadece þunu sormak istiyorum.doas ema 200ü kýramadý bir türlü,çok agresif hareketler yapmaya baþladý son günlerde,15temmuzdan beri hunharca satan citi son birkaç günde yaklaþýk 3milyon lot topladý.acaba zamaný gelmedi mi?grafiði bu durumu destekler mi acaba?þimdiden herkese teþekkür eder,iyi geceler dilerim. Benim gibi acemi birinin demesiyle de kesinlikle kimse al-sat yapmasýn.
Sancaktepe bel. Baskani facebook adresinden yayinlamis.7 mart saat 17 sularinda.acaba orge is aldimi bu ihaleden.
LG-H960 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým Ve Çizdiklerim sadece beni baðlar.Yatýrým tavsiyesi deðildir,olamaz...
Yer Ýmleri