Bugün Kapalıçarşı da fiilen gram altın alım satım yapan var mı, Fiili fiyatlar ne durumda?
Ben ekrandan Harem, Nadir filan takip ediyorum. Az önce bir arkadaş piyasadaki makas 20% lerde dedi, inanamadım.
Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
MHP Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı hakkında ortaya atılan cinsel taciz iddialarının partide yarattığı kriz sürüyor. İddiaların ardından İl Yönetim Kurulu üyeleri Bülent Koray Yılmaz, Neşet Er, Mustafa Nail Alpaslan, Medeni Kamer, Tuncay Ateş ve Murat Motor, çeşitli gerekçelerle görevlerinden ayrıldıklarını açıkladı. İstifaların arkasında, taciz iddialarının yarattığı rahatsızlığın olduğu öne sürülüyor.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...a-etti-2444459
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Yer İmleri