Sayfa 570/1002 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,553 - 4,560 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Badem bıyıklı itler veya 40-60 tonluk tankı nasıl yörütecemizi düşüneceğimize, etli butlu bir konu bulsak?
    Valla Sn Kaya hep aynı şeyden dert yanıyorsunuz da sizin de etli butlu bir mevzu açtığınızı görmedik daha

Ben açayım bir tane;

Arkadaş bu Tayland'da Vietnam'da filan o taraflarda bir ilginç salonlar var, burada olsa, polisin basmayacağı, mutlu son hizmeti sağlanmayan türden, mikrop kapmayacağımız, ruhsatlı, izinli, eğitimli, diplomalı yeminle her hafta abonesi olurdum ha...

Ayaklarını yıkıyor, sakal traşı yapıyor, alın traşı (?) yapıyor, kulağının içini temizliyor, yüz masajı, sırt masajı, kol bacak masajı...izlerken yoruluyorsunuz..bir de buna kayropraktik masaj diyorlar, kütletme muhabbeti, onu ekleseler tadından yinmez valla

İzleyin bakalım, nasılmış..

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Valla Sn Kaya hep aynı şeyden dert yanıyorsunuz da sizin de etli butlu bir mevzu açtığınızı görmedik daha

Diline vurmuş derler benim gibilere efendim, biraz da modlara yüzüm tutmuyor, sende mi Reha derler diye.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku

Ben açayım bir tane;

Arkadaş bu Tayland'da Vietnam'da filan o taraflarda bir ilginç salonlar var, burada olsa, polisin basmayacağı, mutlu son hizmeti sağlanmayan türden, mikrop kapmayacağımız, ruhsatlı, izinli, eğitimli, diplomalı yeminle her hafta abonesi olurdum ha...

Ayaklarını yıkıyor, sakal traşı yapıyor, alın traşı (?) yapıyor, kulağının içini temizliyor, yüz masajı, sırt masajı, kol bacak masajı...izlerken yoruluyorsunuz..bir de buna kayropraktik masaj diyorlar, kütletme muhabbeti, onu ekleseler tadından yinmez valla [emoji14]

İzleyin bakalım, nasılmış..

Bugün marmarapark avmden çıkarken 20'li yaşlarda oldukça güzel bi hatun yüksek sesle söylene söylene yanımdan hızla geçti, iki metre arkasından da erkek arkadaşı olduğunu tahmin ettiğim gencin biri kıza geriden eşlik ediyordu. Belli ki çocuk çevreye karşı mahçup olmak istemiyordu. Anladığım kadarıyla kız almak istediği şeyi çocuğa aldıramamış. Çocuk İleri de kıza yetişti ve kıza birşeyler söyledi. Ben arabaya binerken onlar avmye geri dönüyorlardı. Kesin kızın isteğini kabul etti herhalde. İçimden çocuğa acıdım. Bunların kaprisi çekilir mi diye. Daha evlenmeden çocuğu çevreye karşı böyle küçük düşürüyorsa bi de evlendikten sonrasını düşünemiyorum bile. Fırsat bulsam çocuğa söylerdim, yol yakınken vazgeç bundan diye. Sizin videoyu izledim biraz. Bizim kızlarla onlar arasında dağlar kadar fark var. Bizimkilerin her biri koca evinde illa bir prenses olacak. Bi kapris bi kasılma bi kendini beğenmişlik. Coğrafya gerçekten de kadermiş.

4. Pis muhalifler bi de o 750 milyon dolar borcu demiören ödemedi der.

Sizde burada %5 arbitraj yapınca kendinize trader diyin.

https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...ru-mu-6544221/

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Diline vurmuş derler benim gibilere efendim, biraz da modlara yüzüm tutmuyor, sende mi Reha derler diye.
    Et but dedirtip bana, ortada bıraktınız yani

Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Bugün marmarapark avmden çıkarken 20'li yaşlarda oldukça güzel bi hatun yüksek sesle söylene söylene yanımdan hızla geçti, iki metre arkasından da erkek arkadaşı olduğunu tahmin ettiğim gencin biri kıza geriden eşlik ediyordu. Belli ki çocuk çevreye karşı mahçup olmak istemiyordu. Anladığım kadarıyla kız almak istediği şeyi çocuğa aldıramamış. Çocuk İleri de kıza yetişti ve kıza birşeyler söyledi. Ben arabaya binerken onlar avmye geri dönüyorlardı. Kesin kızın isteğini kabul etti herhalde. İçimden çocuğa acıdım. Bunların kaprisi çekilir mi diye. Daha evlenmeden çocuğu çevreye karşı böyle küçük düşürüyorsa bi de evlendikten sonrasını düşünemiyorum bile. Fırsat bulsam çocuğa söylerdim, yol yakınken vazgeç bundan diye. Sizin videoyu izledim biraz. Bizim kızlarla onlar arasında dağlar kadar fark var. Bizimkilerin her biri koca evinde illa bir prenses olacak. Bi kapris bi kasılma bi kendini beğenmişlik. Coğrafya gerçekten de kadermiş.
    Sn Kelebekx,

Biz mevzuyu 'hafifletmeye' çalışıyoruz, siz mevzuyu yine sosyal meselelere bağlamaya çalışıyorsunuz yaw

Bakın şöyle cevap vereyim;

20 yaşlarında oldukça güzel hatunlara fazla bakmayın, yani 30 lu bakımlıysa hatta 40 lı yaşlarda filan olabilir bakın

6.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Et but dedirtip bana, ortada bıraktınız yani [emoji14]

Sn Kelebekx,

Biz mevzuyu 'hafifletmeye' çalışıyoruz, siz mevzuyu yine sosyal meselelere bağlamaya çalışıyorsunuz yaw

Bakın şöyle cevap vereyim;

20 yaşlarında oldukça güzel hatunlara fazla bakmayın, yani 30 lu bakımlıysa hatta 40 lı yaşlarda filan olabilir bakın
    Evde var bi tane sayın Achiles. 48 yaşında ) Yaş ilerledikçe ve aile büyüdükçe prenseslik yeni gelen kız çocuklarına geçiyor, maalesef kraliçelik de bunlara. Ve bu ülkenin erkeğinin kaderi hiç değişmiyor. Coğrafya işte.

Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Evde var bi tane sayın Achiles. 48 yaşında ) Yaş ilerledikçe ve aile büyüdükçe prenseslik yeni gelen kız çocuklarına geçiyor, maalesef kraliçelik de bunlara. Ve bu ülkenin erkeğinin kaderi hiç değişmiyor. Coğrafya işte.
    Bundan dolayı bana hakiki daş fırın deliganlısı deniliyor, vuracan sümsüğü kraliçe olur ece!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8. Hepimiz keloglaniz!

Bizde baskin kültür bu, kizlar prenses erkekler keloglan. En ufak bir fikir ayrılığında yüzümüze vurulur.

Batida hakim kültür kizi bir şekilde kurtaran prenstir. Kiz prenses de olabilir, normal halktan da. Ama erkek prenstir. Yok sindirella yok pambik prenses falan..

Bizde ne yaparsan yap keloglansin.

Sayfa 570/1002 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •