Sayfa 571/1002 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621671 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 4,561 - 4,568 arası.

Konu: Viop-XXXI

06-02-2021, 20:18 #149 Avatarı karar_anı karar_anı is offline
    Gümüş Üye

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,335
    aklımın erdiği kadarı ile genel olarak piyasayı etkileyecek GARAN destekleri,

9.66_ kırılması ile tehlike büyüyor kaç!

9.69_ ortalama olarak tesbit edilmişti

bunun üzerinde artık viop olur hisse olur her ne ise, sıkıntıya girmeden alır verir bir şeyler yapar...

benim oyun anlayışıma göre grafik falan düzenbazlıktan başka bir şey değil.

bir çok üstad ında özellikle üzerine basa, basa, söylediği gibi aslolan rakamlardır. gerisi hikaye...

gerçi hem bunu söyleyip hemde grafik yorumluyor olmaları başka bir çelişki ama, onuda onlara sormak lazım...

borsa: standart bir kuralı olmayan, her oyuncunun kendi kurallarını uyguladığı arena!dır...
    __________________________________________________ _________________
    grafiklere istedikleri şekli vererebilirler ama rakamlar asla yalan söylemez. bu viop olur, hisse olur, başka bir enstürman olur farketmez...
    Son düzenleme : karar_anı; 01-03-2021 saat: 00:20.
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

üzerine basa, basa, sürekli rakam diyorum ama o kadarda basit değil. borsa hayatımın tamamını rakamlar üzerinde çalışan biri olarak söylüyorum. tamam oldu bu iş diye yanıldığım belki on belki yirmi defa olmuştur. ne demek istediğimi rakamlar üzerine çalışanlar çok iyi anlar. çünkü bir kademe ile bile çarpabiliyorlar. çok sağlam bir oyun tarzı buna hiç şüphem yok ama çok yanılmak gerekiyor, çok yenilmek gerekiyor...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Not arttırımları ulke notuna paralel yapıldı.Kap acıklamaları var bankaların sitelerinde mesela isc cuma gunu geldiYTD

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, İş Bankası'nın Uzun Vadeli Türk Parası Kredi Notu'nun görünümünü "Negatif"ten "Durağan"a yükseltirken, ilgili notu B+ olarak teyit etmiştir.

Fitch Ratings tarafından yapılan açıklamada, bahsi geçen değişikliğin Türkiye'nin derecelendirme notunun görünümünün 19 Şubat 2021 tarihinde "Negatif"ten "Durağan"a çevrilmesini takiben gerçekleştirildiği ifade edilmiştir.

4. Xbank da 4 ,5 bin gibi bir aşağı marj bekliyorum süre bu hafta sonuna kadar bakalım tutturacakmiyiz.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    1548 flat
    ..
    güne hızlı başladı pala emmi

1566 şort
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    e broker dan bakıyorum piyasa emir seçeneği hala var...eğer bu emir tipi kalktıysa neden hala bu seçenek var acaba?

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    güne hızlı başladı pala emmi

1566 şort
    gunaydın reis dikkat et pala trene bindirebilir seni...

8.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    gunaydın reis dikkat et pala trene bindirebilir seni...
    Kasada jeton azalmış, biraz yeni taze gıcır gıcır jeton ilave edelim dediydim abi,
    427bin jeton akşama kadar onbin artsa 437bin eder
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 571/1002 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •