Haziran ayı işsizlik rakamları açıklanmış, düşüş durmuş. İstihdam seferberliğinin etkisi bitmiş görünüyor. Hele son üç ay ertelenen sgk primleri zamanı gelsin, belediyelerin vb yaz için geçici aldıkları elemanların süreleri bitsin, kgf ödemeleri başlasın bakalım neler olacak, benim tahminim yılbaşında geri %13'e dönülür. Yara bandıyla bu kadar olur, yara duruyor, her an geri kanamaya başlayabilir.
Ekonomik göstergelerdeki iyileşmelerin sonuna geldiğini yeni güçlü adımlar atılmazsa her türlü göstergenin bozulmaya döneceğini düşünüyorum. Buna kur, borsa, faiz, enflasyon hepsi dahil.
Bir tek üçüncü üç ay büyüme verisi geçen yılki eksiden dolayı epey yüksek çıkacak, büyük para bu son fırsatı borsada satış için kullanabilir.
Üzerimizde sirke dökerek mi yiyecekler?..malum en son bedava parayla ''Kükrer'' sirke şirketini aldılar..
Yok, yok yemezler ya..etimiz sütümüz bereketlidir bizim..
2000'in başlarında mı neydi, Temploton fonu yöneticisi Mark Mobius demişti sanırım..Türkiye'yi seviyorum..güzel kazançlar elde ettik oradan demişti bir keresinde..
Eee onlarca yıl bir takım menfeatler uğruna kronik cari açıkla yaşarsan olacağı bu..
Tekrar tekrar aynı filmi izleriz biz..bu sefer ki son, çok acı vermese bari..![]()
Yaw şu gören gözler duyan kulaklar gülümseyen suratlara haber verin
gelen gelior ona göre
biraz dolar alsınlar daaaa.
Şimdi almayacaklarda nereden alacaklarmış
crash da yolda bu arada..hemde tüm hızı ile..
öyle tıngır mıngır da deel haaa
dikkat..
tüm hızı ile..
![]()
Yer İmleri