Sayfa 573/1006 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583623673 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 4,577 - 4,584 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    %17.50 gecelik yıllık net bileşik %16.03 eder.
    2 yılda net bileşik: (1+%16.03)^2-1=%34.63

bonodan biraz daha düşük ama faizin daha da artması ihtimali yüksek.
    gecelikte kalmak daha iyi gibi...
    Vakıfbank arı hesabın %16,75 oranının brüt olarak 32 gün efektif karşılığını nasıl hesaplayabiliriz? Teşekkürler.

2. Muharrem İnce seçilirse %15 getiri ancak elde edersin, çok büyük vergi gelecek bono ve eurobond gelir kazançlarına.

RTE devam ederse %18.75 yıllık net getirisi olur, mevcut düzen aynen devam eder.

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Arkadaşlar mesela 2 yıllık Hazine bonosu aldığımızı ve faizinin de %19 olduğunu farz edelim..2 yıl sonra net getirisi ne olur?

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Muharrem İnce seçilirse %15 getiri ancak elde edersin, çok büyük vergi gelecek bono ve eurobond gelir kazançlarına.

RTE devam ederse %18.75 yıllık net getirisi olur, mevcut düzen aynen devam eder.
    adam faizleri indiricem diyor acik acik onu neyapicaz.

4. Faizi indiren falan yok, aynen devam yüksek faize. RTE adamım benim. EuroBond tan Bono dan kim en az vergi alıyorsa oyum onundur.

İnce ile hayatta işim olmaz. Seçilirse tası tarağı toplar bütün Bono larımı ve EuroBond larımı satarım. Vergiyi az alan benzer bir ülkeye taşırım paramı.

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    adam faizleri indiricem diyor acik acik onu neyapicaz.

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Muharrem İnce seçilirse %15 getiri ancak elde edersin, çok büyük vergi gelecek bono ve eurobond gelir kazançlarına.

Şahsen size katılmıyorum.......Mevcudun ne yapacağını az çok biliyoruz .........Sistemde Doları olan yanacak...Faizcilere de birşey vermeyecek bizim para ile betoncuları fonlamaya devam edeceğiz.......tıpkı geçmişte olduğu gibi ....

İnce ile ilgili İlginç bir iddia .......Kaynak varmı? Yani adam faizcilere bonoculara şu kadar vergi koyacam diye bir açıklamamı yaptı...........?

6.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Şahsen size katılmıyorum.......Mevcudun ne yapacağını az çok biliyoruz .........Sistemde Doları olan yanacak...Faizcilere de birşey vermeyecek bizim para ile betoncuları fonlamaya devam edeceğiz.......tıpkı geçmişte olduğu gibi ....

İnce ile ilgili İlginç bir iddia .......Kaynak varmı? Yani adam faizcilere bonoculara şu kadar vergi koyacam diye bir açıklamamı yaptı...........?
    Valla ben ne kadar dolarcı olsamda, şuanki durumdan hiç memnun değilim. İnceden söyliyeyim dedim.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku

Dolari olan neden yanacak?
    Dolar kuru mu dusecek?
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,078
    sabah büyük bankalardan oran alan olursa, yazmasını rica edeyim..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Sayfa 573/1006 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583623673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •