Sayfa 573/1000 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583623673 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,577 - 4,584 arası.

Konu: Viop LX

1. şuan eski zirvesini geçmiş birkaç tane hırsız kağıt var..hırsız da olsa bir karakteri var..bu kafamı kurcalıyor işte..

2. https://www.youtube.com/watch?v=KGTVU1Y9aoA

Arkadaşlar birbirinizi kırmayın lütfen.
    Şu 3 günlük dünyada değmez..

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Günün spotta en iyi alıcısı olan Bofa da vadelide short ilave etmiş....Israrına devam ediyor...
    Diğerleri çözülmeye başlamış...
    Asıl ısrarına devam eden İş Yatırım, geçen Vadede de yüklü short pozisyonu vardı, 1-2 günlük yükselişle maliyetinin üzerine çıkınca zarar göründü ertesi günler mudahalesi sert oldu! hemen short maliyetinin altına verdi! İş Yatırım VİOP30 a verince SPOT alarak hedge yapar, bugün yaptığı gibi de VİOP u alınca SPOT a verir, hemde önceki Vadeden daha yüklü short pozisyonu var!
    BofA gelince kar üretmek için herşeyi dener; bugün aldıklarını ertesi gün yükseltip yukarıdan yedirir, yetinmeyip açık da yapar, kapanışa doğru açıklarını ya Borsadan yada Virman yoluyla kapatır, bunu da alenen yapar çünkü ayrıcalıklı kurumdur! Açık yapan diğer kurumlara ceza gelir anlaşma gereği buna gelmez! Sermayenin gücünü kullanarak Piyasaya her daim yön verir, diğer kurumlar VİOP ile SPOT arasında terste kalmamak korunmak amaçlı hedge yaparken bu kurum herşeyi yapabilir!

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Öncelikle kardeşine Allahtan tekrar rahmet diliyorum şimdi bu soruyu niçin sordum sn nohuta buraya geldi gyo ile ilgili görüşlerini paylaştı yanlış hatırlamıyorsam denizde vardı birde vkgyo bende ogun kendisi istişare edenlerdenim bugun geldi %20 kazanç yazdı kendisinde varmı var olay budur.Bir insan buraya gelip hisse söyleyip kendisinde yoksa sonra yükseldiği zaman bunu dedim şunu dedim diye sabah akşam alıntılıyorsa ondan bir bok olmaz sonrada çıkar alıntılamayın silcem der tutarsa paylaşır apkoş buranın örneğidir.
     Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=KGTVU1Y9aoA

Arkadaşlar birbirinizi kırmayın lütfen.
    Şu 3 günlük dünyada değmez..
    Dostlar sağ olsun .Tüm ölmüşlerimize Allah rahmet eylesin.
    Sevdiklerimizi kaybedince daha iyi anlıyoruz bu dünyanın boş olduğunu...

5.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Dostlar sağ olsun .Tüm ölmüşlerimize Allah rahmet eylesin.
    Sevdiklerimizi kaybedince daha iyi anlıyoruz bu dünyanın boş olduğunu...
    Amin.Doğrudur hayat ölümün nerede çıkacağı belli olmuyor Allah hayırlı ölüm versin.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Sn. nohut,ALLAH rahmet eylesin.Başın sağolsun...

bugün viloptan kılçıksız % 31 hisseden % 6,9 kaldıran lönkçü forumdaşları tebrik ediyorum

yinede dün geceden ÜLKER şortlayıp % 69 vurgunlayan şortçunun yerini tutmaz

8.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    bugün viloptan kılçıksız % 31 hisseden % 6,9 kaldıran lönkçü forumdaşları tebrik ediyorum
    Spesifik rakamlar verildiğine göre...
    Bereketli olsun reyiz. Sağlık ve huzurla "yirsin" inşallah
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Sayfa 573/1000 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583623673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •