''yalnýz olmak, yanlýþ yerde olmaktan iyidir.''
Audi Brüksel fabrikasýna alýcý bulamadý
Audi, yakýn zamanda kapanmasý öngörülen ve yönetimle çalýþanlar arasýnda sorunlar yaþanan Brüksel fabrikasýna alýcý bulamadý.
Belçika basýnýnda yer alan habere göre, Alman otomobil üreticisi Volkswagen Grubu'na ait Audi markasýnýn, Brüksel'de üretim yapan tesisine yatýrýmcý arayýþý sonuç vermedi.
Audi, Brüksel'deki tesise alýcý aramayý býraktý.
Audi markasý, temmuz ayýnda lüks segment elektrikli otomobil modeli Q8'in üretildiði ve yaklaþýk 3 bin kiþinin çalýþtýðý Brüksel fabrikasýnda talebin düþmesi nedeniyle yeniden yapýlanmaya gidileceðini, söz konusu modellerin üretimine Meksika'da devam edileceðini açýklamýþtý.
Audi yönetimi, eylül baþýnda Volkswagen Grubu tarafýndan Brüksel'deki fabrikaya üretim için hiçbir model tahsis edilmediðini bildirmiþti.
Bu durum fabrika çalýþanlarýný ve sendikalarý rahatsýz etmiþti. Çalýþanlar, iþbaþý yapmamýþ ve üretimi tamamlanmýþ otomobillerin anahtarlarýna el koymuþtu.
Audi, yakýn zamanda kapanacak Brüksel fabrikasý için yeni yatýrýmcý aramaya baþlamýþtý. Bu süreçte 20'den fazla yatýrýmcýyla görüþülmesine raðmen uygun bir alýcý bulunamamýþtý.
Audi'nin Brüksel'deki fabrikasý 2025 Þubat sonunda kapatýlacak.
Kaynak : Anadolu Ajansý
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Capital Economics: Euro, ABD dolarý karþýsýnda 2025 sonuna kadar 1,0'a gerileyebilir
https://www.foreks.com/haber/detay/6...gerileyebilir/
Arada kaynamýþ gibi ama, bu gerçekleþirse...
Mevcut ithalat/ihracat dengesi açýsýndan da, kur yönetimi açýsýndan da...
Bizim açýmýzdan çok kötü bir sonuç olur...
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
oyun
AKBANK,ÝÞCTR,YKB... vadeli tahtalarýnda
iþ yatýrým ile yapý kredi yatýrýmýn SAVAÞI þekline döndü.
ve her zaman olduðu gibi, ÝÞ YATIRIM, YAPI KREDÝ'yi batýrdý...
bugün batýrmadýysa, yarýn batýrýr... olmadý öbürgün...
NOT: vadelide longu var demeyin... o 40.000 k ve 10400 maliyetli, ondan bi halt olmaz.. söylediðim tahtalarda felaket þort var yapý kredide
Yer Ýmleri