Sayfa 576/1027 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 4,601 - 4,608 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. ntv'de ince'yi izliyorum.. bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama..

ince'nin cnnturk ve özellikle haberturk canlı yayınında görevli yandaş "gazeteci"leri itin cebine sokmasından, gelişine vurmasından sonra tahminim "sipariş ile", daha ılıman, gol pası vermeyecek tarzda bir program oluyor.

bu sefer de ince sözü kesilmeden, hem demek istediklerini fazlasıyla söylüyor hem konuk olduğu bu yandaş kanala çaktıkça çakıyor.

ha sonuçta ne kadar işe yarıyor bilmiyorum ama acziyetlerini görmek hoşuma gidiyor.

sadiz miyim ne

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    ntv'de ince'yi izliyorum.. bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama..

ince'nin cnnturk ve özellikle haberturk canlı yayınında görevli yandaş "gazeteci"leri itin cebine sokmasından, gelişine vurmasından sonra tahminim "sipariş ile", daha ılıman, gol pası vermeyecek tarzda bir program oluyor.

bu sefer de ince sözü kesilmeden, hem demek istediklerini fazlasıyla söylüyor hem konuk olduğu bu yandaş kanala çaktıkça çakıyor.

ha sonuçta ne kadar işe yarıyor bilmiyorum ama acziyetlerini görmek hoşuma gidiyor.

sadiz miyim ne
    https://m.youtube.com/watch?feature=...&v=D1S8dfJl9f0
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3. Hahaaa bu ne tezat yaa. Sen çok yaşa asi isyankar bosporos.
    İnce bir yol kazasına uğramaz ise 2. turda başkan yazın bir kenara.

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5. Mehmet İngiltere yolları taştan. Gittin geldin gittin geldin kim bilir kapalı kapılar ardında ne sözler verdin. Faizleride dayadınız %20 lere şimdi övünün bakalım kuru düşürdük diye. Milletin aklınla resmen dalga geçiliyor ama bizimkiyle değil tabi.

http://www.finansgundem.com/haber/me...lamasi/1314217

6.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    amerika sırf kıllık olsun diye bu adamın her söylediğini gerçekleştirdi. zübük romanı dahil...
    yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    İngiliz Mehmet İngiltere yolları taştan. Gittin geldin gittin geldin kim bilir kapalı kapılar ardında ne sözler verdin. Faizleride dayadınız %20 lere şimdi övünün bakalım kuru düşürdük diye. Milletin aklınla resmen dalga geçiliyor ama bizimkiyle değil tabi.

http://www.finansgundem.com/haber/me...lamasi/1314217
    Temmuz ayı enflasyonu yine yüksek çıkacak..!
    Kesmez bi 300 baz puan daha faiz beklentisi isteyecek akbabalar
    Yoksa döviz yine füze olur.
    Agustos, eylül, ekim...... kasım aralık enflasyonu.!!
    Her ay beklenti faiz artışı..her ay beklenti en az 300 baz puan
    Sonuç:
    Ekonomi iyice daralacak,
    İşşizlik rekor üstüne rekorlar kıracak..
    Batan kapanan şirketler..!
    Ödenemeyen kredi borçları
    Batan bankalar..
    Bütçe açıkları rekor kıracak
    Kaçan sıcak para zıplatacak döviz fiyatlarını
    Enerji girdi fiyatları dolar bazında..!!
    Enerji fiyatları Zıplayacak..!!
    Döviz, faiz, bütçe açığı kıskacında
    Girdabında
    STAGFLASYONLA tanışacağız
    Kısacası
    Büyük bir kaos bizi bekliyor.!!

8. Yaş 46 bu yaşıma kadar hiç siyaset yapmadım ateşli taraf olmadım ama son zaman bana ne olduysa susamıyorum. Benim gibi adamı bile bu duruma getirdilerse işleri bu seçimlerde çok zor. Çok isyankar çıkar sandıkta bunların karşısına. Bizim millet gariptir tuaftır ama zamanı geldi mi dersini verir adama.

Zeytin ekmek yiyelim ama huzurla yiyelime kadar geldik yani.
    Bazıları ballı börekten vazgeçmek istemeyecek saltanat sürsün isteyecek.

Özgürlüğü kullağa taş çatlasa değişmem. Mevlana

Sayfa 576/1027 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •