Misal egeendüstriyi 14 liradan alıp 3 ay sonra 20 den satmışlığım var)))))))))Ne yapayım yani 3 ayda yüzde elli kar alınca havalara uçmuştum bir de .Sattığım andaki aklımla acaip rasyonel bir karardı ,ne bileyim elimde büyük ikramiye çıkacak piyango bileti olduğunu.
Konu sahibinin başlığını farketmemişim daha önce
Benim eskiden çalıştığım yerde cfo olarak çalışmış olabilir misiniz diye düşündüm .
Çünkü oda mesleği bırakıp koçluk ve mentörlük işine girmişti tesadüf olamayacak kadar tarihlerde üst üste örtüşüyor aslında .
Enteresan geldi paylaşmak istedim
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Yok fazla da takmiyorum kafami da evi biraz kendi imkanlarima gore buyuk ve masrafli almisim, hele cocuklar da gidince ev cok buyuk gelmeye basladi bize..
Tek avuntum ise pesin para koymadan, usd bazli kredi kullanarak 78 ay vadede aldim.. Alirken kur 1.5 TL idi son taksiti oderken de 1.5 TL..
Ne zamanlama ama??
Satip 1/3 u kadar bir eve tasinmak derdindeyim.
Artan para ile de Eregl alirim herhalde.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
2004 ekim ayinda maketten almistim..
Vade olarak 78 ay dediler iki secenek verdiler ya TL olarak her 6 ayda bir memur maas artisina endeksli olarak artan taksitler ya da USD bazli sabit taksitler..
Ben de krizden yeni ciktik, daha deval yeni oldu deyip USD bazli odeme planini secmistim.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer İmleri