Sayfa 578/992 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 4,617 - 4,624 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
    İstanbul portföy tahvil seçimlerinde daha seçici davranıyor
    Diğer portföy kurumları aynes gıda da almıştı İstanbul portföy kısa vadeli fonunda aynes yoktu mesela

2. Bu forumda ne zaman battık bittik ,paraları yastıkaltı lafları çoğalıyorsa bilinki birileri borsada depoları dolduruyor..
    Depoyu genelde dolar satıp doldurdukları için dolarda düşer diye bekleyenlerdenim ..
    Hissede ve tl de olan biri olarak histeknik analizlerdir bunlar önceden söylim [emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Zamanında BIMEKS ÖST vardı İSTANBUL Portföy fonunda. Öpüldüler az bir miktar. Para yerine Soğuksu içtiler itfa zamanında.

Eski SPK başkanı BIMEKS halka arz (halkın ırzına şey etmişti) etmişti. Şimdi elini kolunu salla yarak geziyordur.

https://www.borsagundem.com/haber/is...ikayesi/250068

Alıntı Originally Posted by aydinc Yazıyı Oku
    İstanbul portföy tahvil seçimlerinde daha seçici davranıyor
    Diğer portföy kurumları aynes gıda da almıştı İstanbul portföy kısa vadeli fonunda aynes yoktu mesela

4. Bazı TEFAS fonlarında Meksika Gana Senegal Şili devlet Eurobondları fonları vardı portföyde. Hangileri olduğunu araştırmak lazım. Ben PPF deyim pek takip etmiyorum. Gün aşırı PPF karlarını ALTIN fonlarına aktarıyorum.

Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Hangi devletin garantili yabancı tahvil eurobondu var?

5.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Bazı TEFAS fonlarında Meksika Gana Senegal Şili devlet Eurobondları fonları vardı portföyde. Hangileri olduğunu araştırmak lazım. Ben PPF deyim pek takip etmiyorum. Gün aşırı PPF karlarını ALTIN fonlarına aktarıyorum.
    Altın fonunun özelliği ne?Altın düşünce düşüyor, çıkınca çıkıyor.Doğrudan gram alsak daha pratik olmaz mı?T+1 filan olmaz hiç değilse.

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Altın fonunun özelliği ne?Altın düşünce düşüyor, çıkınca çıkıyor.Doğrudan gram alsak daha pratik olmaz mı?T+1 filan olmaz hiç değilse.
    Belki 10 Temmuz 2018 fiyatıyla ICBC TURKEY PORTFÖY ALTIN FONU alınmışsa mantıklı olabilir. 11 Temmuz 2018 Mevduat karşılığı getirisi % 9161

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Belki 10 Temmuz 2018 fiyatıyla ICBC TURKEY PORTFÖY ALTIN FONU alınmışsa mantıklı olabilir. 11 Temmuz 2018 Mevduat karşılığı getirisi % 9161
    Evet ICBC o işi nasıl yaptı öyle anlamış değilim.Diğerleri gramla aynı % 30 falan getiriken ICBC uçmuştu o dönem.Benim için gizemini koruyor hala
    Yoksa altın fonu gram altınla nerdeyse aynı getiriyi sağlıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Evet ICBC o işi nasıl yaptı öyle anlamış değilim.Diğerleri gramla aynı % 30 falan getiriken ICBC uçmuştu o dönem.Benim için gizemini koruyor hala
    Yoksa altın fonu gram altınla nerdeyse aynı getiriyi sağlıyor.
    Bende bilemedim ne yapmışlar o gün kesin bişeyler olmuş ama ne olmuş bilinmiyor

Sayfa 578/992 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •